Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

lunes, 24 de junio de 2013

TOTS TENIM DRET A PARLAR?.


3 comentarios:

  1. Estic totalment d'acord. Tots tenim dret a parlar. Sobretot al ple, qué es el que supose et refereixes, perque és on cal recollir l'opinió del poble ja que per això, al menys això diuen el politics, és la casa de tots.
    No negaré que hi han opinions que treuen el colors al més valent; tampoc desmentiré que hi han provocadors professionals que van al ple a insultar; ni molt menys obviaré qué algunes opinions no mereixen ser tenides en compter. Però dóna el mateix són les opinions dels contribuents!!!!!!!. I cal escoltar-les. I permetre que tothom les escolte. A la meua feina fem reunió per recabar opinions i els coordinadors ens estimulen per opinar, remarcant que no cal tenir por a dir una bobada, doncs no seria la primera vegada que del que semblava una tonteria ha esdevingut una gran idea.
    Ara bé, tot i reconeixer que hi han provocadors professionals, tinc que manifestar la meua oposició frontal a matar les mosques a canonades, doncs és això el que fa l'equip de govern al tallar l'emissió per televisió del torn de paraules del públic. El sr. alcalde està, entre d'altres coses, per a mantenir l'ordre; per fer-se respectar tan a ell com a la resta de regidors; per a que el ple no esdevinga en una situació tabernaria. I té tota l'autoritat pel cridar a l'orden i, fins i tot, fer fora del ple a la persona que no sàpiga mantenir la compostura.
    De l'esmentat cal concloure que el que tant els preocupa -l'actuació d'alguna part del públic- té com a principal responsable a l'alcalde, qué no sap fer us ni imposar la seua autoritat. Llavors, deixar en la foscor, per a la resta de població, la veu dels veïns que decideixen parlar al ple, és, al meu parer, la pitjor solució i fica en evidencia els seny dels nostres governants locals. Eixa és la meua opinió i l'exprese aqui, fora de l'abast de la censura municipal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No et falten raons. Compartisc amb tu el que dius. El mal és que els senyors de la censura diran que amb eixa posició estem fent-los el joc a la dreta. PERO SI LA DRETA SÓN ELLS!!!!!

      Eliminar
  2. no podia ser d'altra manera amb Joan Baldoví (un fatxeta disfassat de progre) i Voro Campillo que encara s'emociona quan sent el Cara al Sol.
    Xé aneu a pasturar!!!

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!