Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

ENVIA ELS TEUS COMENTARIS

Envia fotos,comentaris o preguntes al tocaous per a que siguen contestades en el BLOG...envia-ho a la seguent direcció  taronjesdelaxina@gmail.com i seran exposades en el blog gracies

37 comentarios:

 1. Eres mal figura xaval, pareix que sigues un superheroe pero me mola i ja que ens dones la oportunitat comentare una cosa:
  Lo del forat d l'ajuntament era tant precis xe burros si hi han pocs calers acabeu primer el pavello de Sebastian Diego i després feu lo que vullgau en l'ajuntament. Supose que es pq cada cosa dependra d'un regidoria diferent i d'uns presupostos diferentes pero bueno per aixo esta l'alcalde per a reorganitzar les coses d'una manera sensata. Com es que no m'extranya que Espanya estiga en crisis si es fan les coses a miges i quan van a fer l'altra mitat el que hi havia fet ja esta per a restaurar.

  ResponderEliminar
 2. Gracies Maria jose tens este blog que es de tots a la teua disposicío per a comentar tot lo que vullges,sobre tapar el foso pues crec que dins de lo que cap val la pena per que era un perill per als xiquets, sobre el pavello es una poca vergonya.

  ResponderEliminar
 3. Es diu, es comenta, es parla que els guardes de la cámara agraria en 15 dies que ha durat la sega s'han andut 2000 euros de mitja entre 7 guardes. Aixó sense contar el sou del mes. Quina poca vergonya. Verihue-ho i vore quina sorpresa es trobeu

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Que tal vegada el Regidor de l'encefalograma pla, també haura tret part.! veriua tocaus.

   Eliminar
 4. No es veritat han sigut 14.ooo y pico euros a repartir entre 8 persones en 17 dies que ha durat la sega. I apart el sou. Verihue-ho verihue.ho.
  A y pa les tiraes tqmbé ni ha reparto todo ello por supuesto con el beneplasito del Consejal de agricultura.
  Y viva el sosialismo y la libertad...................

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Pero com van a fer hores extres si no fan les normals perque quant no estan en el bar El Carbonero, estan en la cooperativa del Mreny o en Ca boro.

   Eliminar
  2. Dimas a vore si fas algo que els "Rangers" estan desmadanse, y tu sense anterarte.

   Eliminar
 5. Se dise, Se habla, Se comenta que hi ha una treballadora del aajuntamiento que se ha gastao en el mobil que tiene asignado 3000 euros. Ale a vore quien lo supera. Ah y se lo van a perdonar.............

  ResponderEliminar
 6. jo no m'he parat massa a llegir, pero la músiqueta alegra el dia a cualsevol.Hem passaria el dia sentint-la.

  ResponderEliminar
 7. Hay uno que trabaja en el ayuntamineto que va pasechant por la calle tot el dia de mañana y de tarde, disen que es un protechit porque fa lo que vol y no le disen res. A vore que fan porque disen que es de los de balddomero y es una poca verguensa.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Por que no poneis nombres y apellidos a gentola azin hay que denurciarla que luego os hacen a todos igual,digoooo

   Eliminar
  2. Tiene o ha tenido un pariente consejal/a?

   Eliminar
  3. si els funsionaris parlaren....... Hay mare meua

   Eliminar
 8. Si els funsionaris parlaren hauria mes de un politic en Picassent.......

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. No se quina por teniu si aneu en la veritat per davant, es mes teniu esta blog per a dir les coses com son pese a qui li pese i siga qui siga.

   Eliminar
  2. Tocaous man dit que la mateixa persona que es gastá 3000 euros en mobil de lanjuntament, li pagarán 5000 euros en hores extres, verihueho.

   Eliminar
  3. Pues si es veritat aixo la cosa es facilisima dels 5000eurets que deu de cobrar per hores extres pues ni ha que llevar-li els 3000 euros gastats en el mobil ,es a dir que sols cobraria 2000 euros que vos pareix la idea?.

   Eliminar
 9. Bon dia per el matí. Que li passa a la regidora de comerç i turisme (Manoli cagaleres) que pareix que vaja tot el dia estreñida??. Esta dona per el que veig amb la seua actitut al ajuntament es pensa que es l'ama del corral. Per la mort de deu...pero esta sap on collons té la mà dreta?? Tal vegada voldría que el PP estaguera en l'alcaldia?? i es per aixo que no pot vore a qui li fá un poc de hombra. Per cert, mamare en donaba uns sobrets de La Barraca cuant no podia cagar...si algú sap on es venen, feu el favor de recomanarliu. Gracies per el vostre blog. Está de puta mare xe!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Justament me as pillant vegent ¨aqui no hay quien viva¨ i gracies aixo el puc contestar metaforicament,deu de ser molt dur viure en un ¨bloc¨ de deu viviendes i la convivencia siga a matar per que soles el parles en un i el atres setmana si o setmana tambe fente la punyeta que vols que te diga no donara mal sabor de boca?, sobre la ultima pregunta si estas en lloger en ixe ¨bloc¨ i no estas a gust jo no acabaria contrat de voreu tot negre al blau de les mar i dels gavinots ni ha diferencia,pero segur que la culpa el veinat.

   Eliminar
  2. Si no fa res perque dels locals i empreses que no tenen llicencia ni santera perque nihan mes de la mitat pa tancar, ala veritat es que en este poble "no hay quien viva" vaja merda i tot per culpa de cuatre poolititics que entre ells no es poden vore, el que millor esta es Baldo que alla en Madrid no santera de res.

   Eliminar
  3. No sé la manoli esta, pero se rumoreja(m'han contat diferents persones) que fa prou xanxullos personals sense que pase ni un duro per l'ajuntament i contratant a gent del seu parit sense ningun baremo...perque ella te compromisos!! , no sé si aixo seerà molt etic! esperem que averiguau!!

   Eliminar
 10. Una pregunta ¿Algu sap que fa un parent molt aprop de un/a regidor/a que tot el dia ba de volta pel carrer o per algun bar? i en lanjuntament no el veus mai.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Creo que es familia de una exconcejal.

   Eliminar
 11. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

  ResponderEliminar
 12. PERQUE AL QUE LI HA EIXIT EL SOL ES AMIC DE LA REGIDORA DE POLICIA...VERIHUE-HO

  ResponderEliminar
 13. VAYA POLITICUCHOS QUE TENEMOS:
  EN EL TABLON DE ANUNCIOS DEL AYUNTAMIENTO HAY UN ACTA DE LA COMISION DE GOBIERNO EN LA QUE APARECE LA FUNCIONARIA QUE SE HA GASTADO 3000 EUROS CON EL MOVIL DEL AYUNTAMIENTO PREMIADA CON UNA GRATIFICACION DE 6300 EUROS, TODO ELLO SIN DEVOLVER NI UN DURO DEL FINERO DEL MOVIL.
  AVERIGUADLO AVERIGUADLO.............
  VAYA MIERDA DE CORPORACION DESMOESTETICA.........

  ResponderEliminar
 14. Enrecordat que ixiren democraticament.

  ResponderEliminar
 15. Senyors, estic tota la setmana passant en "besicleta" pel túnel de l'avinguda Bernat Alinyo i està plé de vidres i troços de botelles trencades.
  Resultant ser un autèntic perill.
  No comprenc com poden estar eixes deixalles tans dies i que ningú es faça càrrec de netejar-ho.
  Segurament ho han tirat els borratxos dels fallers que es pensen que són els amos i tenen dret a tot sobretot si van bufats. Em dóna igual si algun fallero s'ofen, és la veritat.
  Crec que es una poca vergonya perquè estic segur que algún regidor o policia ha passat varies vegades per eixe túnel i no ha tingut collons de donar part i si ho ha fet, no li fan ni puto cas.
  No és tan dificil enviar el cotxet eixe de les graneretes i que faça un "anda y vengo".
  A qui li corresponga.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Te tota la rao en la seua queixa i desde açi la recolzem ja que pensem que anar de festa o fer festes no significa dixaro tot una coxina.

   Eliminar
 16. Gràcies jaky per posar la meua queixa també al facebook. A vore si alguna persona competent s'entera.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Estimat amic Anonim intentem comunicar tot lo que mos digeu i aixina que a qui li corresponga intente solucionaro,

   Eliminar
  2. Aixó,a qui corresponga que conteste...

   Eliminar
 17. No se be a que juga vidal ..pero eixe diputat de dretes es riu molt cuant ell juga en la dreta i en la esquerra

  ResponderEliminar
 18. a qui corresponga, res de faça favor, suposse que serà la seua obligació...els jardins de sequials estan abandonats, es a dir,

  hi han merdes de animals a cada pas, se te que netejar mes i denunciar als veins que no cumpleixquen la normativa

  la vegetació no esta cuidada, hi han abelles, se té que retallar.

  hi han mosquits , les picaes son molestes, se té que tractar...

  el parc infantil te una cerca que posibilita que els xiquets s'escapen i els pares no pugen eixir, al menys es deuria de ficar una travessa a la altura del xiquets

  ResponderEliminar
 19. Eixe diputat que trau pit per la gestio de inepte que fa a sueca perque no la qexpkicaa Madrid o te poreta d fer mes el ridicul del que fa

  ResponderEliminar
 20. Veig que la gent de Sueca es mostra un tan rebolicada davant l'incongruencia del seu govern després de veure que els politics presumeixen de gestió mentre el ciutadà comprova l'abandó que sofreix el poble, tal i com s'encarregueu de desmostrar els tocaous un dia si i un altre també. A vore si espabilen i deixen de mirar-se el melic. Llenya al mono!!!!!

  ResponderEliminar
 21. Que risa lo dels partits politics. Trauen la bandera de ser de autentics i legals i a la primera te peguen la punyalada per a ficar el seus. Estem tornant a lo de sempre. Critiquen a altres partits pero ells fan pitjor. La politica esta degradada i cada vegada fa mes tuf. I la esquerra no es salva ni molt meyns.

  ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!