Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

lunes, 26 de noviembre de 2012

ALGÚN DIA TALLARÁN LES CINTES D'INAUGURACIÓ?



3 comentarios:

  1. El centre de dia es va inaugurar fa més d'una any i no funciona!!! PER A QUE VOLS QUE TALLEN LA CINTA????
    QUE ES TALLEN LA COLETA COM ELS TOREROS I QUE SE'N VAGEN A CASA!!!

    ResponderEliminar
  2. Podem fer com Cullera, inagurar-ho tot per collons i tindre un deute de 45 milions d'euros, o fer arreplegades i anant finalitzant per fases. Tambè podem fer aeroports sense avions e inagurar-lo per collons, amb estatua i tot i ser la comunitat autónoma amb el dèficit mes alt d'espanya, això si, amb barracons finalitzats per les escoles públiques.
    Que critiquem que la biblioteca s'ha pagat dues vegades amb diners públics sense responsables politics ni funcionaris, es correctíssim, pero criticar que no es gasten diners quan no es tenen, i quan es tenen anant finalitzant fases, crec que això es de persones interesades partidistes, o que no veuen més lluny del seu peu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estimat Anonim dirte en primer lloc que lo que pasa en Cullera no mos preocupa gens pero ficats a opinar pues crec que es veu que tenem mes pirates que en la cova del Dragut,sobre areropoorts,calatraves i demes esta clar uns sinverguenses,mosatros volen soles que en Sueca se tinga els servicis que li corresponen a una ciutat de 30.000 habitants i si son mes millor, segons la corporacio Dermoestetica tenen superavit jo no heu comprec?,a fase estic d´acord pero collons que acaben algo, algo.Un abraç.

      Eliminar

Gracies per el teu comentar!!!