Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

viernes, 16 de noviembre de 2012

QUINA PREGUNTA LI FARIES??


SALVADOR CAMPILLO ALCALDE DE SUECA

Vas a poder preguntar-li el que vullgues,fica la teua pregunta en esta entrada.

11 comentarios:

  1. Alguna volta se ha ficat en algun ¨compromis¨?

    ResponderEliminar
  2. Quants tractes ha fet des de que és alcalde? Va bé el negoci?

    ResponderEliminar
  3. Ja ha pagat la denuncia per aparcar on li passa per l'ouera o no li arriba el jornal ?

    ResponderEliminar
  4. És de veres que cada volta que Navarro o Baldo parlen de Joan Fuster vostè contesta diguent "li ho preguntaré a Juan Fuset a vore si és de veres"?

    ResponderEliminar
  5. Diuen que ha anat a ca Mademoiselle per a fer el Curs "Aprenda Checo en 1000 palabras?

    ResponderEliminar
  6. Senyor, senyor, sap quin hora es?

    ResponderEliminar
  7. Senyor Campillo, vol que mos cregam que vostè no sap res?? Tampoc sap que li ve ample el traje?

    Salvador Campillo o l'alcade "jo-no-sé-res"

    Cada dia són més les persones que conten que una de les eixides més recurrides per Salvador Campillo, en la seua condició d'alcalde de Sueca, és: "Ah! Jo no sé res". L'expressió és una frase feta, una manera, com altra, d'espolsar-se les puces. Els suecans no li donem la menor importància si la persona que la utilitza ho fa com a muleta per a torejar i capejar el temporal en una qüestió de caràcter privat o que a ningú no afecta. O quan el traje li ve ample i en realitat no en sap del tema. Però això, venint d'un alcalde, són figues d'altre paner.

    Passat més d'un any des de la seua elecció democràtica, qui fa de primera autoritat local té poca afició a donar explicacions. Menys encara a contestar instàncies que afecten a d'ell, o a algun camarada de la componenda que l'han dut a ocupar el despatx de l'Alcaldia.

    Quedà en evidència en el passat Ple Ordinari municipal. La seua manera d'arbitrar qui té la paraula, qui no la té i a qui li l'ha de llevar per què l'agafa quan no la té, va cantar per soleares. Si aquella sessió hagués estat un partit de futbol i Campillo l'àrbitre, caldria haver cridat a la Guàrdia Civil per a que poguera eixir de les casetes!

    "Jo no sé res?". Vol dir que no sap el què signa? Ve açò al pas per l'abús que Campillo fa d'eixa muleta -amb un somriure (posen vostès l'adjectiu), faltaria menys! -- quan se'n vol eixir de decisions que porten estampada la seua firma. Mentre que a la classe política no se'ls demane responsabilitats sobre les seues decisions, encara que siga un simbòlic percentatge de cada desfeta,...

    A l'estat espanyol tots estem obligats a complir amb la llei encara que la desconegam. La complexitat de la legislació sobre administració local, i les grans atribucions que per ella tenen els alcaldes, no escapa d'eixa obligatorietat. I un primer edil deu saber en quin terreny xafa. No li val el jo-no-sé res.

    Tot i la plantilla de regidores i regidors alliberats amb salari municipal que té l'Ajuntament de Sueca, les decisions del govern local semblen centralitzades en el despatx de l'Alcaldia, que té per veí, porta en porta, la Secretaria General. Massa atribucions, massa firma sobre una sola persona, o dos, és un símptoma de que alguna cosa falla si parlem de democràcia. Les evidències apunten a que n'hi ha poca participació, o nul·la en casos concrets, inclús dels propis companys del govern-componenda que a Campillo l'han fet alcalde.

    Diuen els arrossers suecans que "cadascú s'agafa la dutxa lo ampla que vol". "O la que li deixen els demés!". Ample com li ve el traje... què ha de fer l'home si no sap res?

    ResponderEliminar
  8. campillo voste sap si ramuro layn que ve te llebara el puesto d`alcalde?O POSARA EL PP a un atra persona???

    ResponderEliminar
  9. Jo li preguntare perque eu matat la muntanyeta dels sans?? Sinverguensaaaaaa!!!

    ResponderEliminar
  10. Quant pensa anar-se'n a sa casa i no fer més risa ja?

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!