Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

jueves, 26 de septiembre de 2013

LA VEUN DE CENTO......

"PARLAR CLAR NO COSTA UNA MERDA"

6 –" Lamentem que algunes persones, alienes al centre, hagen promogut llistes sobre les quals el centre no és responsable, originant així un seguit d’interpretacions sobre la nostra feina que, en absolut, es corresponen amb els nostres objectius professionals, tant organitzatius com estrictament docents. Curiosament, algunes de les més virulentes –si no agressives– consideracions fetes al claustre d’aquest centre en el seu conjunt, provenen de persones que coneixen millor que nosaltres l’origen de les irregularitats, la participació de les quals en aquest lamentable afer ens consta i ens sorprén".

D'aquesta manera tractava de justificar-se el CPFPA Miquel Rosanes de Sueca davant l'escàndol provocat, el passat día 19, amb la barroera malifeta que suposà la manera tan desvergonyida en que tractaren de dur a terme l'inscripció en els cursos d'anglés.

Mitjantçant un decàleg, del que destaque el punt sis per resultar-me més interessant, el CPFPA Miquel Rosanes tracta de defugir de qualsevol responsabilitat danvanT el vergonyós fet.

Un fet que, com cal recordar, enervà força els ànim del que intentaren, honestament, inscriures als cursos i veierem com algú havia tractat de fer maganya en l'inscripció. És així perqué s'havia publicitat que la manera de fer l'inscripció seria la següent: a les 15 hores començarien a donar número per, a partir de les 17 realitzar l'inscripció. La sorpresa botà quan "algú" decidí encetar, a partir de les 9 un altra llista per agafar el número per a la inscripció. Amb aquesta jugada, els malintencionats, pretenien aprofitar-se de l'ignorància de la jugada i agafar els primer numeros, asegurant-se així l'accés al curs.

Naturalment no tardà en descobrir-se el pastis i, davant les nombroses i airades protestes de la gent, obligar el claustre a fer un sorteig en el que tothom tindrà les mateixes oportunitats.

El cas no deixa de tenir collons i és una mostra més del cràcter tipic dels espanyols, incapaços de seguir les regles establertes i buscar, sempre que poden, la matafaula.

D'aquesta manera el CPFPA tracta de arreglar l'injusticia, tinc que afegir que l'affaire no té bona reparació doncs ho pagarà algún just per culpa dels nombrosos pecadors, i procurar que el danys siguen mínims.

Fins aqui tot mol bé si no fos perqué en l'esmentat punt 6 del decaleg -que poden consultar a la plana de Ribera Baixa, se fa una vetlada insinuació, o potser no tant vetlada, sobre els autors de la malifeta. I és ahí on pense que ha fallat el clasutre i ha fet desistiment de funcions, doncs tira la pedra i amaga la mà. Dona a entendre que coneix perfectament qui ha tret els peus del test i ha provocat el desvergonyit incident. A més deixa caure que tothom saben de qui o quins es tracta. I no. És ahí on mostre la meua discrepancia, doncs per higiene democràcrita tenen l'obligació de denunciar, amb noms i cognoms els autors de la malifeta i els seus responsables. Sería un complement d'agrair a la seua tasca pedàgògica.

Tot i això, és d'agrair que el CPFPA haja tret la cara i donat complides explicacions. Ara espere el mateix del responsable de l'àrea d'educació a l'ajuntament. Encara que, a força de ser sincer, aqui tinc molt poques esperances.

Signat: CENTO.

1 comentario:

  1. Atés els comentaris que, amb millor o pitjor intenció, circulen al poble arran del assumpte de l'inscripció fraudulenta per als cursos d'anglés, m'agradaria, en nom propi i en el de El Tocaous de Sueca, fer una serie de puntalitzacions, tot i pensar que resulten innecesaries.

    En primer lloc recalcar que el que tractavem era, i és, d'aconseguir explicacions de qui corresponga sobre el vergonyós affaire.

    Segon, reafirmar-nos en la nostra postura de respecte màxim tant a treballadors i funcionaris subalterns (els que anomenem "manats") perqué en cap moment els hem acusat de res i ni tan sols ho havem insinuats.

    Tercer, incidir en que el tirs sempre han anat dirigits en contra del silenci institucional, doncs pensem que són ells i no altres qui tenen que aclarir els fet i donar compte públicament als afectats.

    I quart, incidir en que des de aqueste blog ni hem jutjat ni molt menys condemnat a ningú.

    Ara bé, el que no podem és deixar la ment en blanc i no pensar. Llavors els dubtes s'incrementen després d'escoltar en Josep Franco, en el moment abans de fer el sorteig. En la seua locució, el director, ficà l'èmfasi en deixar clar que no deviem culpabilitzar ni als politics de l'ajuntament, ni a la bidella.

    Com que el CPFPA Miquel Rosanes de Sueca ja havia deixat clar, al seu comunicat fet públic ahir, de que ells no tenien res a veure la pregunta és: qui collons ho va fer?. Si no fou un politics amb comandament en plaça, ni el claustre qui té el suficient poder com per a que es menyspreen les normes (les que deien que els números a partir de les 15 i la inscripció a partir de les 17) i es fera cas d'una llista al marge que, misteriosament, algú propicià a partir de les nou del mati?.

    Com podeu veure són preguntes totalment lògiques les que ens fem. Preguntes que hem fet en ambdues parts i qué ningú ha volgut contestar. El qué sí és fa palés és l'interés en tirar-li terra al mort el més aviat possible.

    Sa dut a terme una mitja solució. Possiblement la menys dolenta, però per a res justa, doncs és dona el cas de que gent que havia aconseguit plaça de manera honesta no s'han vist afavorits al sorteig i s'han quedat fora. De veres no mereixen una explicació eixes, i la resta, persones?. Jo crec que si.

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!