Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

jueves, 24 de octubre de 2013

LA VEU DE CENTO.....

Malgrat el meu convenciment de que cal ser força exigent amb qui governa -al cap i a la fi administra els diners de tots- esta vegada voldria trencar una llança en favor dels nostres politics locals. I vull fer-ho per a destacar un efecte de la seua politica que ha redundat en un benefici clar per a la població de Sueca.

M'explicaré. La tasca que estàn duent a terme la corporació municipal, equip de govern i oposició,  és tan apàtica i "dessustanciada" qué ha fet moure a la gent i, el qué és millor encara, fent-la rebotar-se. Gràcies a l'indolència i barroerisme de l'equip de govern, que té el poble fet un desastre o quasi, la gent ha optat per fer-se escoltar. Per mostrar la seu disconformitat. Per fer palés el seu cabreig. Per  dir PROU, en una paraula.

Per això ha decidit emprar les xarxes socials, la millor arma i la més efectiva a hores d'ara, per dir-li, de la manera més clara i contundent, a l'equip de govern que per ahí no van bé. Que tenen que posar-se les piles. Que tenen que ocupar-se i preocupar-se per la ciutadania doncs és per això per el que han estat elegits.

Destaca en este aspecte el grup dels Tocaous. Composat, pel que veig, per gent de totes les ideologies i pensaments. Aquest grup s'ha convertit en el guardià que vigila i senyala quines coses, al seu parer, no es fan o no es fan bé. Aglutina peticions i senyala deixaments d'obligacions. Per eixe camí, la corporació s'asabenta del que pensa i desitja el poble, encara que, també és veritat, sovint duu com a consequència, el que li traguen els colors.

Però encara que m'agrada que la gent s'implique, esta iniciativa popular no devia servir per a que l'oposició s'engrunse -crec que la gent observa una clara falta de combativitat en l'oposició- i per tant deixe de cumplir en la seua obligació.

Cridaner a més no poder resulta el fet de que avui en dia els Tocaous gaudeixquen de més credibilitat que el propi ajuntament. Que siga este grup qui estiga canalitzant les peticions dels ciutadans i que siguen ells els dipositaris de les esperances de molta gent.

Cridaner però satisfactori, doncs per fi sembla que algo es mou a Sueca i que els suecans ja no volen ser simples i sofrits espectadors. Els politics farien be en pendre nota.


Signat: Cento

1 comentario:

  1. Mala penya de sanguangos estan fets . En 4 anys de Baldo com alcalde feren la carrera enm sanguanguería i ara amb campillo el doctorat

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!