Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

martes, 8 de enero de 2013

.....I L´ATRE CONTESTA , QUE OPINEU?.

Jordi Sanjaime Vivo 
Contestació al regidor de cultura JOSEP NAVARRO.
Després d'haver llegit les paraules que em dedica en el seu MUR em veig en l'obligació d'aclarir al algunes qüestions però li he de dir que JO NO M'amague rere UN ORDINADOR I QUE AQUESTS ASSUMPTES s'arreglen CARA A CARA I AIXÍ SERÀ. Vosté va fer referència a la tranquil•litat amb la que van governar la passada legislatura. He de recordar que el 2010 el MARENY va posar un CONTENCIÓS ADMINISTRATIU a l’AJUNTAMENT DE SUECA PER LA SEVA DISCONFORMITAT a LA TRANSFERÈNCIA que aquest li transferia i en una reunió que hi va haver al despatx de l'alcalde JOAN Baldoví en el qual estaven presents, Joan Baldoví ALCALDE de SUECA, eL INTERVENTOR de l'AJUNTAMENT de SUECA, el PORTAVEU DEL AJUNTAMENT i SECRETARI del PSPV de SUECA, i per part del MARENY estava la SECRETÀRIA del AJUNTAMENT del MARENY i JO COM ALCALDE PRESIDENT del MARENY de BARRAQUETES, en la qual li demanàvem millor finançament i competències que per llei ens corresponen. L'alcalde Joan Baldoví va dir no vos done un euro més perquè A MI EM CONVÉ políticament estar enfrontat AMB TU.
Després d'escoltar aquestes paraules la reunió es va acabar, però s'esperava una reacció del secretari del meu partit, no obstant AQUESTA NO VA ARRIBAR MAI. Així que jo crec i vaig dir que el meu partit és el Mareny de Barraquetes on no hi ha vents i aigües CONTAMINANTS del BLOC NACIONALISTE VALENCIÀ que transformen a gent del meu partit a afins al BLOC
Per sort les coses van canviant al PSPV de Sueca però espere una resposta del mateix per la forma que vosté i alguns dels comentaris que fan els del seu partit el BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ, he de recordar-li que jo Jordi Sanjaime ALCALDE DE MARENY i amb més de 16 anys de militància al PSPV de SUECA milite en un partit de més de 130 anys d'història i no com vosté que està en un partit sense història ni tradició. Li faig memòria UNITAT del POBLE VALENCIÀ, BLOC NACIONALISTA, COMPROMÍS, Equo i gairebé segur que a les properes eleccions el seu nom podria ser Antoñita Piñuela i la Faràndula de BICICLETO MAN, per cert les paraules que em dedica com cacic, feixista i il • luminat no crec que siguen adequades d'un regidor de CULTURA, i això em dóna la raó a
la teoria sobre educació, la qual és que la CULTURA és una cosa i l’EDUCACIÓ UNA MICA MOLT DIFERENT i vosté segur que en educació suspendria tots els ANYS.
Per anar acabant conteste alguns comentaris que han escrit sobre la compra de vots, la regidoria de CULTURA del BLOC té en el pressupost de 2012 ni més ni menys 1.302.278.99 que traduït a pessetes són 216.178.150 més de dos-cents setze milions de les antigues pessetes per comprar vots. A famílies sense ànim de lucre 390.425 euros per a compra de vots, beques de guarderia 90.000 euros per comprar vots, publicitat i propaganda 39.310.15 euros per comprar vots, menjar de jubilats 6.000 euros per comprar vots, bus urbà 51.000 euros per comprar vots, diverdissabtes 1.097,28 euros per comprar vots, balls associació de jubilats i pensionistes mes de gener, febrer i març 1.000 euros per comprar vots, 33.913,20 euros per Activitats lúdicoeducatives per a xiquets de Sueca i per a comprar vots, 3.499,2 euros LA PUNTA CB Servei de càtering per a l’escola de danses per comprar vots i moltes més coses que ja direm, i el comentari de la GESTIÓ.
La gestió realitzada en el Mareny de Barraquetes està escrita en les eleccions de 2011 en les quals el PSPV les guanya amb majoria... però potser els agrada mes la GESTIÓ de JOAN BALDOVI com ALCALDE de SUECA i REGIDOR d’URBANISME quan no atén a cap de les seves responsabilitats i decideix entre altres coses enderrocar la biblioteca de SUECA I TIRANT A LA BASURA 200.000 EUROS I SENSE HAVER D'ENTRAR EN ALTRES ESCENARIS inacabats.
  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracies per el teu comentar!!!