Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

jueves, 18 de abril de 2013

LA VEU DE CENTO.

Toca'li la trompa al xic!!!!!

El president veïnal de El Perelló continua, erre que erre, en la seua tàctica de judicialització de la politica i amenaça, per enèsima vegada, amb la presentació d'un nou contenciós contra l'ajuntament de Sueca.

José Migues Fos, president de la junta veïnal de El Perelló torna a utilitzar l'única arma que coneix per a fer politica i amenaça amb estudiar la possibilitat de presentar un nou contenciós contra el consistori suecà. El motiu és la decisió de l'equip de govern de la capital de la Ribera Baixa de reparar la pasarel·la que uneix el Perelló de València i carregar les despeses a l'juntament perellonec mitjançant la formula de descontar-ho de la part que se li asigna a la ELM.

Contra eixa decisió, alega el sr. Fos que l'obra li fou entregada a l'ajuntament de Sueca i per tant es a aquest a qui li correspón el manteniment de l'esmentada obra. Per el contrari l'ajuntament suecà argumenta que llavors encara no estaven transferides les competències a les entitats locals menors. Com ara si que hi són, es a aquesta a qui li correspón el manteniment.

Siga com siga el cas no pasaria d'anecdòctic, per representar una simple diferència d'interpretació i que tendria la solució en la bona voluntat i ganes d'arrivar a una "entente" de consens. Però no. El sr. Fos s'entesta en mostrar les seues carències per duur endavant el govern de la ELM i, com comença a convertir-se en costum, amenaça en que siguen el jutges el que li fasin la feina. El sr. Fos s'empenya en mostrar el seu genètic afany de protagonisme mediàtic i tracta de recurrir a la judicialtzació de la tasca de govern. El sr. Fos segueix empanyat en menysprear el govern suecà i es nega a consensuar un acord,  recurrit a la facilona mesura de "si no em dones el que vull, doncs m'hen vaig al jutjat". Eixa politic sols contribueix al malestar, al enfrontament entre les dues poblacions i amb una sola finalitat: aconsseguir el vot fàcil fent creure al seus conciutadans que Sueca és l'enemic.

Doncs bé, cadascun és responsable dels seus fets, però esta mena de politica sols pot ser rendible a curt plaç. Tard o d'hora la gent s'adonarà de que per eixe cami no es va enlloc i acabarà posant a cadascun en el lloc que li pertoca. Mentrestant els ciutadans seguirem pagan despeses judicial innecesàries per culpa de alguns politic totalment i absolutament inèptes.

Signat: Cento

1 comentario:

  1. Tota la rao. Totalment menyspreable la politica que fa aquest senyor, totalment reprobable que es carregue a les arques publiques els costos d'aquesta politica derivats de les actuacions judicials. Pero al meu poble diuen que quan una cosa funciona no la toques, com a aquest senyor li ha portat bons resultats fins ara, doncs endavant. Com ha quedat en els anteriors procesos? (aquesta pregunta no es retorica). I be, si no hi ha acord entre dues parts (no se si hi ha hagut negocio tan sols, cap de les dos parts ha dit haver negociat) per a aixo estan els jutges, per intervenir-hi...
    Signat: Mr. Anonim.

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!