Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

miércoles, 29 de mayo de 2013

LA VEU DE CENTO.

Dos luctuosos esdeveniments, ocorreguts a les darreres dates, han vingut a posar de manifest les macances, de varios tipus, dels politics, o part d'ells, que dirigeixen el nostre ajuntament i en moments delicats, que és quan cal treure i emprar el seny.

Dos esdeveniments lamentables que han deixan amb el cul a l'aire el consistori, fruit de les seves actuacions que han fet palessa la manca de sensibilitat, o al menys de la forma de mostra-la, en el primer cas i la seua incongruència politica, al segón.

El primer fet es produi durant la celebració del 60 aniversari de la "plaça". En plena celebració festiva és va produir la mort d'una persona. El trist fet descol·locà als nostres governants, que no sabent que fer, tiraren pel camí del mig, el pitjor sempre però el més fàcil, i decidiren continuar amb la festa malgrat que la persona va romandre alli, morta, fins l'arrivada del jutge. Mostraren aixì una falta de sensibilitat realment ofensiva. Potser actuaren així per tractar-se d'un ciutadà de a peu?. No. Categoricament no!!. Fou més bé per falta de saber fer. 

L'esmentada creença la confirma un altra mort ocorreguda dies després. Aquesta vegada el finat va ser una persona molt coneguda i que atresorava el titol de fill predilecte, tenia la medalla d'or de la ciutat i dos reconeiximents. La veritat és que la corporació es volcà sense embuts en l'organització dels actes, muntage de la capella ardent i demés mesures. Tirà mà de protocol i decretà els obligats tres dies de dol oficial. 

Fins ahí tot molt bé, Inclós les banderes onejaren  a mitja asta, com està manat. Però, per a sorpresa de molta gent, oblidaren ajornar cap esdeveniment festius, o d'altres, que es van duur a terme en instal·lacions municipals o organitzades per l'ajuntament. Mostraren així una més que evident incongruència, doncs són molts el qué es pregunten per a que caram serveixen el dies de dol oficial.

D'aquesta manera tan senzilla aconseguiren devaluar el que havera estat un comportament digne i en el que tenien posats els ulls el món mondial. Fou una llàstima i sols cap desitjar que els nostres politics hagin aprés d'aquests fet i en un altra ocasió semblant les seues decisions estiguen presidides pel bon quefer. Així sigui!!!!!

5 comentarios:

  1. Allo ocorregut a la plasa crec que no te mes comentaris. Fou algo increible. Allo del dol oficial, digueren que totes les instalacions esportives romandrien tancades durant el dissabte, dia del soterrar aquest ilustre sueca. Tampoc fou aixi?

    Signat: Mr.Anonim.

    ResponderEliminar
  2. Penseu que Puchades habera desijat que el dia que morira ningú fera esport?? Pel que li toca a la parelleta de impresentables del psoe nomes cal dir que esperem que la propera legislatura no estiguen!!

    ResponderEliminar
  3. Cento, això que diua "El primer fet es produi durant la celebració del 60 aniversari de la "plaça". En plena celebració festiva és va produir la mort d'una persona. El trist fet descol·locà als nostres governants, que no sabent que fer, tiraren pel camí del mig, el pitjor sempre però el més fàcil, i decidiren continuar amb la festa malgrat que la persona va romandre alli, morta, fins l'arrivada del jutge."
    És cert però no dius res de les 500 persones que n'hi havia a la plaça menjant i beguent com si no havera passat res??
    Per cert, ¿Qué passa en un camp de futbol quan es mor un espectador en la grada?

    ResponderEliminar
  4. Anònim tercer: l'exemple que fiques no és vàlid, en la meua opinió, per la senzilla raó de que no són comparables. En primer lloc les 500 persones potser també pecaren d'insensibilitat. Haveren pugut picar sola i au. Però també és de veres qué elles no estàn facultades per a parar l'esdeveniment. Les autoritats presents, si. L'altre del camp de futbol tampoc és equiparable doncs l'únic que podria parar el partit és l'àrbitre i ell no s'adona del fet generalment. A més en un partit de futbol el finat no roman a la grada, sino que es evacuat de seguida.
    Però dona el mateix. Entenc que per a tù l'actuació a la plaça fou la que calia i jo ho respecte. Sols és que a mi no m'agradà el comportament de les autoritats i organitzadors.

    ResponderEliminar
  5. Un partit de futbol no es juga en la grada!!

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!