Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

jueves, 16 de mayo de 2013

SÀVIES QUE....

La Regidoria de ¨Cultura¨ és gasta la fredolina quantitat de 1.172 euros en 3.000 bosses per a llibres de la biblioteca Municipal, l'empresa que ho realitza de ....Cordoba,que vos pareix?

11 comentarios:

  1. Que és el que ens sembla?. A mi, una mostra més de l'incoherència genètica de qui dirigeix aquesta regidoria. Un home molt peculiar, camaleònic, que viu a un món irreal que ell matix, amb el recoltzament d'algun que altre palmer, s'ha fabricat.
    L'esmentat regidor, n'estic segur, no dubtarà en acudir, si hi han càmeres, a qualsevol acte de recoltzament del comerç local, però que no ho farà per a comprar, doncs sembla que combrega amb la dita de que el sant, quant més llunyà més miraculós. Però malahuradament no es cap novetat. Aquet senyor està fart de mostrar que le normes ètiques no van amb ell. Segueix creient que el càrrec porta implicit una patent per fer el que vuulga. Llavors resulta habitual vere-li abandonar un ple quan una pregunta, o dues, l'incomoden; tracta amb menypreu al que no està d'acord amb ell; tracta de desprestigiar, amb insolència, a qui el critica i sobre tot s'estesta en demostrar que el vestit li ve grandissim.
    Com que la pregunta es qué us sembla? diré que sovint els politics del meu poble em fan sentir vergonya aliena per la seua incoherència i falta de sensibilitat. En aquest aspecte, el resposable de Cultura ocupa un lloc destacat al ranking.

    ResponderEliminar
  2. Cento que vida mes trista deus de tindre. Es el unic que fas tot el dia?? Pensar en el que tens que dir?? Si no eres politic ni meing periodista, que fas??. Vida aburrida?? la dona?? La filla?? La sogra??. Hi han llocs on el pode ajudar. En el psoe tenim asociacions que et poden tirar una maneta. Anim amic que hi ha vida. Un abraç ben fort i anim.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amic Angela flexer(en la poca cultura que tens sabras qui es ixa dona),Mireu que sou burros( vosatros direu ruc),sense saber qui es realment la persona que esta darrere de Cento jugueu a desenmascarlo i damunt com sou uns covards de... ataqueu com és habitual en vosatros a nivell personal i damunt voleu fer creure que sou del Psoe, com m'agradaria que entrara algun militant i vos explicara algunes coses,en fi normal comentaris de celler i de blocs.

      Eliminar
  3. Qualsevol impremta de Sueca o alguna papereria li ho podria conseguir al mateix preu. Si l'home no sap més..... què li anem a fer?

    ResponderEliminar
  4. Benvolgut i mai ben ponderat anònim. Era la meua intenció, i segurament la meua obligació, no contestar el seu comentari doncs, al cap i a la fi, no es tracta més que de la seua opinió i jo sóc molt respectuós amb eixes coses. El que em mou a contestar-li és l'educació, i deixar sense resposta a un admirador com vosté, que segueix amb tant d'interés tot el que escric; que es preocupa tant per la vida que porte i inclús pateix per la meua familia; crec que mereix com a minim que li dedique un parell de minutets.
    I ho fare per a tractar de fer-li vore, amb tot el carinyo del món, que va per mal camí. En primer lloc perqué s'empenya en retratar-se mostrant les eues maçances morals. M'explico: és contraproducent, i diu molt poc en el seu favor, mostrar la falta de fonament democràtic al preguntar-se que si no sóc politic ni periodiste, perqué opine?. Llavors dedueixc que en el seu pobre concepte de la llibertat aliena sols poden opinar aquest dos col·lectius. Vaja!!!!!. Per altra banda, es mostra obsesionat amb l'avorriment de qui li contesta. No ho entenc. Quins collons l'importarà a vosté la meua vida tant si es avorrida o divertida?. Malgrat això vull felicitar-li perqué si eixa és la seua major preocupació és senyal de que la vida li va d'allò més bé. Agrair-li, per altra banda, l'ajuda que em brinda encara que siga amb la butxaca d'un altre; ara bé el que no entenc és perqué vol donar a entendre qué és del psoe, en un intent coòmic per barroer, d'aparentar el que no és. Nanes de despistar o covardia?. Per acabar una recomanació doncs veig que s'està convertint en costum en vosté doncs no és la primera vegada ni jo el primer objetiu. Atacar a les persones que critiquen algo PÚBLIC per la via de l'aspecte personal diu la classe de persona que és i dels principis morals que té vosté. Té que adonar-se que el que jo faig es opinar d'aspectes i tasques publiques i mai dels personals. Jo, si fos vosté em preocuparia.
    Per finalitzar un altra coseta; m'he adonat de que sempre bota quan es critica la gestió de determinat politic, sempre el mateix. Això fa que em pregunte: és per amor o per ego?. Bé, acabé tornat-li l'oració per pasiva i recordant-li que hi ha vida fora de Cento.
    Reba un abraç i el meu agraïment per seguir-me amb tant d'interés i atenció.

    ResponderEliminar
  5. Volia fer-li unes preguntes a l'anònim 1:

    Vosté considera q Cento té una vida trista i avorrida perquè escriu per ací. No fa el mateix que ell? Serà q vosté té la vida trista i avorrida i als q fan el mateix que vosté pensa q també!

    Diu q Cento no és polític ni periodista... Q passa que no es pot opinar si no se és una de les dos coses??? Deu ser vosté una de les dos coses o les dos, ja que vosté si té dret a dir el q li dona la gana i opinar fins i tot de la vida dels demés!!! Pensava que els partits d'esquerres eren els que més propugnaven la llibertat d'expressió...

    Damunt en la seua opinió parla d'un partit polític q el pot ajudar, el qual pense q vosté no pertany en absolut. I a vosté qui el pot ajudar? Vosté critica altra persona per opinar i dir el seu punt de vista... vosté és molt FEIXISTA! Franco ha vuelto!!!!!!!

    Des de quant el PSOE defen alguna cosa q fa el BLOC??? jajajajaja. Perfavor, que ens coneguem tots...

    ResponderEliminar
  6. Jajajajaja mira si sou ignorants que eu picat!! Penseu que soc del Bloc que aneu apanyats!! I al cabota del titular dirli que te el coneiximent de la meua neboda de 10 anys!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajajaj mira si eres ignorant que no anem a caure tan facil , aixo si el diria lo ... pero el quedaras en les ganes,.

      Eliminar
  7. Ens dona el mateix la ideologia q tingues pq hi ha gent bona i gent mala a tots els partits!!!

    Felicita a la teua neboda de 10 anys per ser superdotada... ja podia haver-te passat un poc a tu!!!!!

    ResponderEliminar
  8. Amics bloguers, no s'adoneu que esteu caiguent a la trampa que us ha ficat aquest impresentable sicari de cert partit politic? No veieu que l'anònim que us cabretja el que fa és obeir les directrius del seu gurú? No haveu caigut de que el que pretén, i ho està aconseguint, és tractar d'impedir l'interesant debat sobre l'incoherència de certs regidors, seria injust ficar-los a tots al mateix sac, que prediquen una cosa i fan la contraria??. No feu cas de mitjos dies. No perdeu el temps amb buscasorolls i continueu amb la vostra linea d'opinar el que us vinga de gust.
    I això vaig a fer jo mostrant la meua connivència en Cento en quant a que una cosa és predicar i un altra donar blat. Algunes regidories munten campanyes, molt boniques per cert, de foment al consum en el comerç local, però a les primeres de canvi marxen fora a fer les despesses públiques. Això a Sueca i a la Xina es diu hipocresia. Si de veres volen donar suport el comerç local, que comencen donant exemple ells.

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!