Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

sábado, 8 de junio de 2013

LA VEU DE CENTO....

L'equip de govern decidí, al ple municipal del dijous passat, defugir de les critiques públiques dels ciutadans i optà per recurrir a métodes antics i, pensava jo, oblidats com és la censura. Amb l'aquiescència de tots el grups decidiren no fer-se resò de la veu del poble i tallar la retransmissió just quan li corresponia parlar a la gent.
La mesura en si ja és greu, doncs atempta contra la llibertat d'expressió, però a l'alcalde no li degué semblar prou i de passada es dedicà a insultar al poble. El sr. Campillo, ojito, justificà la decisió sota l'argument de que "el ple es veu a tota la comarca i donem una mala impressió", vingué a dir.
Es fàcil treure conclusions. Jo ho faig pensat que si el que es censura és l'apartat de precs i preguntes del públic es perque són aquets qui donen la mala imatge, no?. I em pregunte com la màxima autoritat pot dir això? Com pot menysprear els seus veïns?
Sr. alcalde, als plen hem visgut escenes vertaderament vergonyoses i protagonitzades pels regidors dels diferents grups. Hem vist tirar-se el trastos al cap amb el pitjor estil. Hem presenciat com representants del poble insulten i menyspreen al públic, entre ells mateix ja ni esmentar-ho, hem vist a regidors abandonar l'hemicicle per no contestar a la gent, hem vist a una regidora tractar amb menyspeu a un ciutadà dient-li individuo i tractar d'arreglar-ho donan un master de llengua tirant mà de diccionari i un llarguissim etc. de situacions poc edificants.
També és cert que de vegades tenim que suportar intervencions de algunes persones certamen poc edificants, però ÉS EL POBLE I EL POBLE ES SOBIRÀ I ÉS QUI ELS PAGA EL SOU.
Però tot això té un culpable. I és vosté, sr. alcalde. És vosté perqué no dona la talla. Perqué no sap impossar l'autoritat de que el revesteix el càrrec.És vosté i la seua manca de caràcter. És vosté perqué no té clar els fonaments bàsics que regeixen qualsevol democràcia. I qué ha fet?. Doncs pendre la decisió més fàcil i covard, com és matar el missatger o d'amagar les vergonyes baix la catifa, deixant sense trascendència la veu del poble.
Però seria injust carregar tota la responsabilitat a les seues espatlles, doncs a comptat amb l'inestimable col·laboració de la resta de regidors.
Sr. Campillo: de debò li fa vergonya el que diu el public i no els numerets dels seus companys?. Li sembla reprobable el que li diu el contribuent i no el que a la comarca estiguen veient, per ficar-li un exemple, com dos regidors del PP es prenen el ple com un joc, entrant i eixint quan els venia de gust -siiii. ja sé que vosté ahi no pot fer res- i abandonat el ple amb un comportament infantil?. Com a suecà no li preocupa que ho vegen a tota la comarca? Perqué censura a uns i no als altres?. Siga consecuent i seriós i deixen que ho vegen tot......o res.
En fi, una vegada mes, i ja s'està convertint en vici, el nostre ajuntament és noticia però no pel seu bon quefer. I el pitjor és qué sembla que l'assumpte no té arreglo!!

4 comentarios:

  1. Estant d'acord amb la teoria de Cento, que hi estic, no puc evitar el tirar de menys l'opinió que al respecte ténen tant el grup de compromis, com el del partit socialiste. Amdós han fet bandera de les critiques a Canal 9, més que justificades, per la seua actitud censora i per l'afany d'amagar el que puga perjudicar al govern autonòmic. Però ara qué? Acàs no estan fent el que tant critiquen? On és, sr. Baldovi, la samarreta reividicant la llibertat d'expressió?. On és, sr. Dimas, la pancarta exigint qué s'escolte el poble? Perqué el PP, encara que hi fos per duur la contraria, no alçà la veu en contra de la mesura? Dec concloure que tots hi sòn el mateix? Jo ja m'he format la meua opinió. Cadascú que hi fassa el que li vinga de gust!!!!

    ResponderEliminar
  2. El que es evident es que aci hi havia un problema i alguna solucio s'ha de pendre. El que no esta be es que es talle l'emissio d'aquest espai del ple i paguen justos per pecadors. Pero el que es cert es que la gran majoria que va a 'opinar' al acabar els plens ho fa per eixir a la tele i fer-se una miqueta de propaganda, abusant de la mala educacio i faltant el respecte verbalment a aquells que nosaltres si que em elegit estar ahi. Es veritat que els regidors tambe donen mala imatge moltes vegades, pero nosaltres els hem posat ahi, i els podem traure. Als altres no. Si almenys les critiques foren constructives i endresades a buscar el be del poble, este ciutada estaria orgullos d'aquests veins. Pero que vinguen tots els mesos els mateixos quatre individus (baix la correcta acepcio del terme, com ja va explicar certa regidora :D ) a simplement dir que si son uns sinverguenses, que si les platges estan brutes o que si a vore si lleveu els contenedors de la porta de ma casa, o que si em suspenereu en les proves a guarda da tiraes... No crec jo que aixo siga la representacio del poble, ni els temes que porten al ple els adequats per a l'ocasio. Es cert, que la mesura es una mica polemica, i que alguna solucio s'ha de donar al problema, pero a mi constructivament no se m'acut cap millor ara mateix.
    signat:Mr.Anonim.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si tens rao en algunes coses Mr.Anonim pero si hageren fet cumplir el reglament del Ple, tal volta no haberem arrivat a tan drastica solucío,al nostre antendre.

      Eliminar
    2. Haurem de pagarli tambe un curs de coaching al nostre Alcalde?

      Signat:Mr.Anonim

      Eliminar

Gracies per el teu comentar!!!