Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

viernes, 5 de julio de 2013

LA VEU DE CENTO......

Amb la prosa irònica, però acertada que empra el tocaous queda reflectit, a grans rasgos, el que ha estat el ple d'ahir. Però jo voldria incidir en un punt en concret, doncs em sembla força important.
És el que es refereix a la proposta, feta pel regidor de patrimoni (ahi n'estic totalment d'acord amb el tocaous en no entendre quins collons pinta, i no la fa la regidoría d'esports)i tot seguit ajornada.
I em sembla important per varios motius: en primer lloc perqué fa palés la descoordinació que demostra l'equip de govern, tal i com tractaré de justificar després. Segon per la manifesta manca de capacitat que s'entesten en demostrar alguns, la majoria, dels regidors governants. Tercer perqué no deixem parlar al públic per no donar mala imatge però no ens dol mostrar-la en les intervencions menyspreants d'alguns d'ells.
Però anem al tema. El sr. Vidal proposava que les despesses de la reparació, tot i l'informe dels tècnics municipals que certificaven la causa en l'anclatge de les plaques solars, corregueren a càrrec del consistori. Serà possible?. Vidal d'un cop de peu ficava en evidència al sr. Baldovi que feia poc treia pit per l'austeritat de l'ajuntament. I ho feia al tractar d'assumir unes despeses que, al meu parer, i al de altres més qüalificats, no ens corresponen.
El partit en l'oposició mostrà el seu rebuig i manifestà la seua oposició a la decisió. El sentit del vot l'explicava de manera clara, contundent, documentada i seriosa el regidor popular Daniel Messeguer. Amb una argumentació impecable, en la que advertia de que la reparació corresponia a l'empresa que va instal·lar les plaques solars o per defecte al seu segur de responsabilitat civil, va aconsseguir que el portaveu socialiste, Dimas Vàzquez, es traiera les galteres -també hi ha que dir que és l'únic al que no li cauen els anells per fer-ho- i demanarà un recés de 5 minuts. El resultat sembla clar i tot fa pensar que Dimas convencé l'equip de govern de que alló era precipitat, que podria esdevenir en una autèntica pernada, i que una possible acció prevaricadora, en cas de aprovar la proposició, no era descabellada.
Resultat: cagalló cap a dintre, ens ho pensarem, i ja ho debatirem!!!!!.
Aixi en posava de manifest, una vegada més, la precipitació, la falta de diàleg i la poca coordinació dels que ens governen. La manca de capacitat no la senyalaré jo, doncs ja ho fan ells d'una manera "pofesional".
La cirera al pastis la posà el sr. batlle al repetir en l'entestament de no deixar retransmetre el torn de paraula del públic per a no fer el ridicul. MÉS ENCARA, SR. ALCALDE? Ains!!!!!

3 comentarios:

  1. Eixes plaques les va manar ficar Baldoví i mos feia campanieta de la gran gestio que a resultat una bona cag... veriueuo.

    ResponderEliminar
  2. Home, i quin negoci feia 'empresa si tots piquen.....

    ResponderEliminar
  3. Si hi ha un informe d'un tècnic municipal d'urbanisme que diu q el sostre està en males condicions i rovellat per culpa de les plaques solars, lo normal és que siga l'empresa de plaques solars qui pague els desperfectes. Quin interés té el govern local en que ho pague l'ajuntament???? Q poca vergonya!!!!! LAMENTABLE!!!!

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!