Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

lunes, 15 de julio de 2013

LA VEU DE CENTO.....

El BIM d'aquet més de julio entona un càntic celestial de lloanza cap a l'ajuntament amb motiu de la posada en funcionament del poliesportiu (l'etern projecte esportiu de dues ( o són tres ja legislatures) de Sebastà Diego.

Es desfà el butlletí en posar de manifest les bondats d'aquest centre esportiu comptant les exce·lencies de les instal·lacions. I, si hem de ser justs, no falten motius per alegra-se'n doncs ve a minvar, de manera certament important, les carència d'instal·lacions esportives a la capital de la Ribera Baixa.. No ve a compte, hores d'ara, anomenar els entrebanc, errades, destarifos i nyaps qué ha tingut que superar l'esmentat i necessàri edifici. Ara cal alegrar-se'en de la posada en marxa i del fet que els suecans puguen començar a gaudir de dites instal·lacions. Jo em felicite per tal motiu, però puc felicitar al consistori?

La pregunta no és cap caprici. Ni ganes d'aiguar la festa a ningú. Ni tan sols per fer la punyeta. De veres que no!!!. El meu dubte neix del coneiximent de la manera d'obrar dels politics populistes, i aquest hi són una estona, que amb tal de col·locar-se la medalla no es paren en barres.

I qué passa?, doncs que em sembla força cridaner que es fique l'accent en el fet de que es recalque que s'ha posat en funcionament, però que l'inaguració resta per a més endavant. LLavors, ú es posa a pensar i no pot evitar fer-se una series de preguntes qué, dissortadament, no tindràn resposta, però que acabaràn coneguent-se. Està realment acabat el pabellò? Ja estava quan començà a funcionar?. Compleix totes les exigències legals? Si?. Llavors supose que contarà amb el permis d'apertura i demés requisits legals? Són preguntes que, de segur, no faltarà qui les censures i critique però qué són importants. Tant, que devien ser contestades, pels mitjans que consideren oportú, per a tranquilitat dels suecans. Tindria collons que infringirem la llei per culpa de les presses!!!!!.
Cento.

2 comentarios:

  1. ala burrera li diuen ara "entrebanc, errades, destarifos i nyaps qué ha tingut que superar l'esmentat i necessàri edifici".
    vaja vaja quanta incompetència junta

    ResponderEliminar
  2. Crec que acertes, Cento, ja que segons tinc entés el poliespotiu de Sebastiàn Diego no disposa encara de la obligada llicencia d'apertura, el que supondria una clara infracció i una descriminació per al tot aquell que vol obrir qualsevol tipo de local comercial i no li heu permiteixes hasta que no té la llincencia. L'ajuntament te carta blanca? Es cert això de que no dispossa d'ella?. Cuando el rio suena.....

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!