Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

domingo, 13 de enero de 2013

COM SE PA POSSIBLE?.

Vaja per davant que este bolg sempre defendrà als treballadors del nostre ajuntament (no direm funcionaris per que creiem que és una paraula per desgràcia devaluada) però des d'ací veiem que és una burla que es porte d'hores extres un persona 6200euros quan es gasta en el mobil 3000 euros,segun ens diuen que ho ha tornat paradoxes de la vida fent hores que segons diuen a la seua manera, també un altre treballador ha rebut per hores extres 8000 euros no dubtem del seu treball però no hi ha mes que puguen cobrir el seu lloc de treball i poder repartir-se les hores extres o tal vegada no volen fer hores extres?,dir també que la dona del secretari ha sigut fitxada per a fer cursets, ja ho diu la canço ¨ vaya lio,los amigos dels mis amigos són mis amigos,..."

10 comentarios:

  1. Però suposse qué tot això està en la llista d'endollats qué va confeccionar compromis. O no?

    ResponderEliminar
  2. Anem a veure: el mencionat funcionari feu eixes hores? la llei permet fer tantes hores? Qui té la culpa de qué és fassen tantes hores extra? està justificades? Sense coneixer la resposta a eixes preguntes és dificils opinar. Ah i si s'ha comés alguna il.legalitat hi haura qué procedir contra el responsable municipal, però mai contra el "currante", encara que siga germà de qui siga.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Partim de la base que no anem a criticar a ningun ¨currante¨ i menys del nostre ajuntament que quede molt clar, si criticarem les coses poc ortodoxes o que fajen tuf,com veus no fiquem cap nom i tenim igual que siga germa de Perico de los palotes com el gendre del rei,sobre el ¨currante¨ que mencionem este blog si que pot dir que en quansevol event que requeria de seu treball alli estaba pero que conste que sols se poden fer com a funcionari 80 hores extres a l´any,bueno espere que el quede clar Tiram Pallús.

      Eliminar
    2. Jo ho he enviat a la web desenxufals.com de Monica Oltra i no ho han publicat
      ¡Listillos!

      Eliminar
  3. Lo de lajuntament es una poca vergonya fan hores o tenen productivitat els amiguets o els arrimaets als que manen i quant cuen malalts seguixen cobrant ale aneu a fer la má

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amic Anonim a fer la ma qui? ells, mosatros,vosotros,tu, especifica home/dona.

      Eliminar
  4. això, això. Especifica quí té qué anar a fer la má, perque vals més anar a fer la má qué anar a fer argilagues!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. N'hi ha una treballadora que no fa molt que la varen vore per la vesprada entrar a fitxar i anar-se'n. A la nit tornà a fitxar i se'n tornà a casa. La Regidora de personal és Raquel Tamarit(Bloc) i la de la treballadora Sarrió (PSOE o no PSOE, eixa es la qüestió). Tranquils que si no pagueu vos embargaran el salari i a esta señora no li passará res.

      Eliminar
  5. Ara caic. Mira si treballa de que no que en l'enllaç on està el teu nom apareix una oferta d'un taller de 2011. Y SEGUIMOS PARA BINGO

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!