Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

viernes, 4 de enero de 2013

RESUMEN DEL PLE.

TITULO DE LA PELICULA¨EL RETORNO DE SUPERMAN¨.
En un lugar de cuyo nombre no quiero ni nombar, todos los primeros jueves de mes,sus señorias se reunian en el salón de plenos de la casa consistorial para intentar arreglar los problemas de pueblo que ya segun vamos  viendo sera mas aldea que ciudad.
Por una parte estaba la Corporación Dermoestetica que es la que gobierna y por otra los peperonis que sigen aunque sea nuevo año en la oposición.
Bueno ayer hubo dos plenos uno Extraordinario que hizo honor a su palabra, resulta que era para ver si entre todos se hacia un concenso para intentar arreglar por activa y pasiva lo de las entidades locales menores, bueno todo iba bien y se acercaban posturas tanto de un bando como de otro durante tres largas horas,pero de repente cuando ya se iba a votar ,pum salta el secretario de nuestro ayuntamiento y con todo muy estudiado (ojala algunos funcionarios y regidores fueran tan aplicados como el) para advertir que incurririan en algun tipo de  delito como el de prevaricación y no se cuantos delictos ,  imaginense que dejo boquiabierto incluso al camara de Sueca Televisión.Bueno despues de todo se paso a la votación que fue por todos a favor pero veremos como queda el belem seguiremos la noticia.
Se pasa al Pleno ordinario el señor Alcade hace un receso de cinco minutos para segun el hacer las necesidades fisoligicas, miren ustedes si duro poco que un  servidor despues al conectarse otra vez estaban en ruegos y preguntas un columpio mas en el parque de la estacion , los mismo ciudadanos preguntando uno repartiendo caramelos , otro ostias y otro racismo y nada mas que contar y como dicen los dibujos animados no se vayan todavia que aun hay mas...
comenteu,comenteu que el mon no s´acabat.

10 comentarios:

  1. Això és tot el qué haveu tret del ple extraordinari, la lamentable actuació del secretari de l'ajuntament? I perqué és lamentable, perqué va impedir que Fos, Sanjaime i el PP suecà, recoltzats per una part del Psoe, s'en eixiren en la d'ells i colaren la trampa de fer bó un acord d'estos xifrant la financiaçó en uns percentages innegociables i innamovibles, segons el lider locals dels populars, sense que els tècnics de l'ajuntament de Sueca donaren el vist i plau o la seua opinió encara que fossi?. Perqué alertà, encara que jo rebutge de pla i de manera certament inusual, de la ilegalitat del acord qué per sota má volien colar els esmentats?. Perqué va fer judicis de valors amb els qué coincideixen molts suecans? És això l'únic qué cal treure?. Doncs no. Jo vull treure més coses, i preguntar-me perqué eixos percentages i no altres? Perqué tant d'interés per part dels esmentats politics en que siga aixina i no d'altra manera? I és qué els nostres regidors, governants o no, són capaços de fer trampes fins i tot jugant al solitari. Quina vergonya d'ajuntament, sense cap exclusió!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estimat amic anònim en primer lloc dir-te que no hauràs llegit detingudament el resum per que en el mateix dic que tant de bo alguns funcionaris i per descomptat alguns regidors s'esfozaran a fer el seu treball com va demostrar el secretari en el ple,crec que el secretari fallada en les formes i en alguns comentaris fora de lloc,tambe tinge collons d'esperar tres hores per a dir el seu dictamen , per que no ho dige abans? com pot ser que ningú sabera d'eixe informe?(dubte que ningu heu sabera). Sobre la teua pregunta que se lis ha de donar al Perello i al Mareny senzillament el que els toque ni mes ni menys. Sobre lo ultim que dius estic amb tu no servixen cap dels 21 que ems representen.gracies pel teu comentari, un abraç.

      Eliminar
  2. Sr anonimo que pleno vio usted ayer , el mismo que yo .?

    ResponderEliminar
  3. Mès qeu un ajuntament pareix un melonar o un carabasar, ale retireuse

    ResponderEliminar
  4. M'agradaria donar la meua opinió, mostrant a compter la meua empatia amb el primer anònim.I vull fer-ho així per dues raons: en primer lloc perqué l'actuació del secretari va estar, senzillament demencial en les formes, una altra cosa és el fons, doncs aquest home es va treure de la màniga no un sino 35 minuts de glòria. Certament es va permitir unes llicències dificils d'entendre en un funcionari de carrera, ja qué, el qué devia ser un advertiment sobre una posible il.legalitat acabà derivant en una serie de judicis de valors certament lucinants. I en segón lloc perqué també és de veres qué la actuació del funcionari vingué derivada del barroer comportament d'alguns politics a l'hora de presentar, per a la seua votació, uns acords al qué ningú s'havera oposat de no mitjançar l'ocurrencia de incloure, per a sorpresa de molts, uns percentages de finançament dificils d'entendre, si més no, per la manera de fer l'estudi en el qué no havia participat l'ajuntament de Sueca. Però el més greu de tot és qué els suecans tingueren qué suportar un vergonyós espectacle, atés que la solució era tan zencilla com retirar l'esmentat acord i canviar-lo, com proposà el senyor Dimas, per un altre d'obrir un periode de temps per confeccionar-n'he un altre de nou. Una vegada més és va fer palés el baix nivell politics del nostres regidors. Una vertadera llàstima.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Senyor Vicent sencillament,xapo crec que es lo que la majoria que va vore el ple pensa.

      Eliminar
  5. Suheca-com com va ben enfrassat per par del govern Baldo-CamPillo ja no deixa comentar.
    N'hi ha periodistes que quan apliquen la censura estan en su salsa
    Com el el ple posaren de moda el Copia-Pega, fen un Copia-Pega
    Diu així:

    Comments Closed

    Els comentaris estan tancats. No podrà publicar un comentari en aquesta noticia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anonim cada un es responsable dels seus actes,este blog porta una linea i mos importa poc o gens lo que atres vullgen fer o faxen.

      Eliminar
  6. Volia dir en-gra-ssat
    Mil disculpes

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!