Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

martes, 8 de enero de 2013

UN QUE DIU.....

Josep Navarro comenta al seu Facebook:
Al plenari d'ahir el president de l'EATIM Mareny de Barraquetes, del PSOE, criticava molt àcidament, tot el que des de l'ajuntament de Sueca s'havia fet els darrers sis anys. Jo el vaig recriminar, dient-li que haviem governat junts sense problemes i el que estava dient era poc lleial amb el seu partit, amb els homes i dones del seu partit. Es desentenia del treball dels seus companys i borrava la història recent del PSOE a Sueca. La història d'un partit centenari. Em va contestar que l'únic partit d'ell era el Mareny de Barraquetes. Ell no era socialista dooncs. En eixe moment era el cacic populista d'una entitat local menor de Sueca. I així s'inicien al feixisme els il·luminats.

6 comentarios:

  1. Em sembla tan destrellatada, tan barroera i tan anacrònica la manera de comportar-se el sr. Navarro qué l'únic comentari qué se m'ocorreix es este.....http://youtu.be/sG0KSXPB7eg.

    ResponderEliminar
  2. No opinem heu dixem en l´aire ,cada un que traga les seues conclusions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No entenc a Pepin , o li s'ha fet la cara molt dura o és que més burro no pot ser.
      Em paregué molt bé que diguera que el primer partit d'ell és el Mareny (primer està el poble i després el partit)

      ¿Quin és el primer partit de Pepín? Primer el Guru i després ell, ... no te jode,.... Com s'atrevix a tatxar de feixistes als demés si ells (Bloc Compromís de Sueca, en atres pobles no sé ) son semblants a la Gestapo !!

      Eliminar
  3. Estic d'acord amb el comentari del segón anònim, sempre que eliminara l'última frase. Pepin és Pepin (com vosté diu) però el partit Bloc- Compromis, fins i tot el de Sueca, és un partit que mereix tots el respectes. Pepin no representa ni a ell mateix, mentre que al partit hi ha moltissima gent anònima qué treballa de manera honorosa. Aleshores em sembla una barbaritat eixa generalització. Ah, jo no yinc ninguna relació amb ningún dels dos partits.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt bona reflexio, en aixo te voste rao senyor anonim jo tambe crec que no tenim que generalitzar i en el bloc-Compromis casi segur que ni ha gent millor prepara i sobretot en un grau mes d´educació que el senyor Navarro.

      Eliminar
  4. Si, senyor Jaky, no tinga vosté cap dubte. El qué passa és qué el sr. Navarro és un personatge gris i anodí, incapaç de destacar en cap aspecte. Un home mediòcre i incapaç per a fer politica seriosa i qué ha optat pel belicisme per tal de tindre una mica de protagonisme. En el fons no és més qué un pobre xic qué com no sap fer res, doncs es dedica a donar pel sac. Però com va estar elegit democraticament, no ens queda altra qu suportar-lo. La qual cosa no lleva qué pugam criticar el seu comportament. Faltaria més!!!!!

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!