Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

lunes, 25 de febrero de 2013

COM EL BALL DE TORRENT.....

Ens confirmen que la reunió que tingeren la setmana passada el Perello, Mareny i Sueca per a intentar arreglar els pesats convenis que els porta de cap ha uns i altres s'acaba quan algun se li va ocórrer enviar a la tècnica del Mareny a ¨fer la ma¨ vergonya cavallers,vergonya.

2 comentarios:

  1. Com el ball de Torrent. Així pot acabar el ple extraordinari que es celebrarà demà dijuos. I pot acabar d'esta manera perqué va a resultar força dificil explicar qué és el que mou a l'oposició a promoure una moció de censura encoberta (no m'abelleïx entrar en una baralla semàntica) doncs altra cosa no és el qué pretenen.I han triat la manera més anacrònica i estrafalària de fer-ho. És per això que augure un vertader mal de cap per el PP explicar que és el que es pretén. En resum, del que es tracta és de de retirar les competències i el sou tant a l'alcalde com al regidors. Qué com funcionarà l'ajuntament arran de la maniobra? doncs amb una mena de politica assemblearia on totes les decisions les pendria el ple. Que perqué el PP no ho explica amb pels i senyals? doncs perqué son concients de qué resultarà dificil d'entendre pels ciutadans. Qué perqué correr el risc de fer ingobernable l'ajuntament? Doncs perqué sembla qué és ara quan és compleixen les condicions per assaltar el poder per part del conservadors, ja que per a poder fer-ho necesiten un/a cabretjat/da que els recolze i ara sembla que n'han trobat un/a. Qué quin benefici pot portar al poble?. Pense que ningún. Per a mi serà pitjor el remei que l'enfermetat. És de veres que la gestió del actual equip de govern no ha estat, fins ara, per a tirar coets. Es cert que han encadenat mes errades qué encerts. No puc negar qué la supèrbia ha estat el signe d'identitat de alguns regidors. Cert es que ha primat l'obsessió per l'estalvi en detriment de les inversions. Això, per altra banda, es traduïx en una major solvència econòmica i poder presumir de ser un dels ajuntaments menys endeutats, malgrat haver-se malbaratat més del compter. Si això és bo o dolent dependrà del punt de vista de cadascú. Però algo si qué està clar i és qué Sueca no és el poble pitjor gestionat del món, qué amb uns retocs minim, en quant a persones, este consistori (qué no oblidem té la formacio que dicidiren els suecans) pot acabar amb certa dignitat, per els temps que corren, la legislatura. Després seràn els suecans qui jutgen. Tan sols és la meua opinió. Com s'ho agafarà, la ocurrència vull dir, el poble es una incognita per a mi i, malauradament, per a ells també. Ara cadascú qué faça el qué vullgua!!!

    ResponderEliminar
  2. Pots dir noms i cognoms. El Baldo, perque no se libro Pots dir senyor envía a feria la ma a la técnica del mareny. Un política que diurnos en la boca plena que tenim que respectar als tecnics municipals. Este personatje quan alguna reunió no libro agrada la reventa i punto i final. Sí aixo Ho diurnos alguna d'un partit wue tots sabem sería un feixista i un dictador.

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!