Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

martes, 12 de febrero de 2013

PEL.CULO ESTÀ DONANT LA REGIDORA DE SERVEIS


4 comentarios:

  1. No deixarà un arbre i això que Bloc Compromis van coaligats amb els Verds..... si arriben a anar amb els blaus...... NO SÉ!!!
    Campillo, canvia a eixa Regidora i dóna-li les séquies o el cementeri PER FAVOR que ho deixarà tot fet una merda

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home no fotis Noi que si la fiquen en ixe departament es capaç de fer un pantà en els ullals de la Baldovina com el generalisimo.

      Eliminar
  2. Correcto. Si no le quitan el cargo dejará este pueblo hecho una verdadera piltrafa. ¿Ahora no se ha hecho una foto junto a los árboles cortados? Veremos que escusa da ahora porque tiene excusas para todo.

    Cas més greu encara de la Regidora Pilar Moncho del Bloc, que en l'anterior legislatura formava part de l'equip de govern a la Junta Veïnal del Perelló, responsable de l'impagament de 600.000 euros en factures fora de tot procediment legal, dels quals l'actual govern ha aconseguit pagar 400.000 euros. Dels restants 200.000 euros, l'empresa a la qual se li deuen, va obrir contenciós administratiu sent la sentència, que l'Ajuntament del Perelló ha de pagar tal quantitat més els interessos. És per això que com veïna del Perelló, primer hauria de defensar a El Perelló i en segona lloc hauria d'estar interessada a transferir el correcte, per així, poder saldar el deute de la qual ella és responsable, en cas contrari l'Ajuntament del Perelló prendrà mesures legals contra els responsables dels perjudicis haguts per la mala gestió dels governants de l'anterior legislatura al Perelló.

    Des del Perelló, tenim l'estranya sensació, que se'ns està provocant la segregación de El Perelló.
    http://www.riberabaixa.info/index.php/inici/969

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt bona observacío es veritat cap foto en una palmera talla per que sera?,entonces la culpa del Perello per fer-mos ixe traspas politic.

      Eliminar

Gracies per el teu comentar!!!