Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

domingo, 3 de febrero de 2013

RUMORE,RUMORE........

Se diu,se comenta, se parla que si en el Pp Nacional la cosa va de sobres en el Pp local va de moviment de caires,este blog creu que si volen arribar a l'alcaldia deuria ser mes un moviment de chaislonge.

5 comentarios:

  1. No fa falta, hi han rumors que un tal Vidal "el agraviat" vol cedir-li l'alcaldia al PP de Sueca en vengança per la merma de responsabilitats a l'ajuntament per part dels seus "companys" del PSOE. Ara resulta que ell trenca la disciplina de vot i l'agraviat es ell. Açò es de bojos.

    ResponderEliminar
  2. No, no, segons rumors cridara a la porta del bloc i dira¨ SE PUEDE PASAR¨.

    ResponderEliminar
  3. Tocaous, estas mal informat. Que no saps que ja porta any i mig tocant a la porta del Bloc???
    El que ell no s'imagina es que Roma no paga a traidores. Espere que no li done l'alcaldia al PP, sino les subencions a la junta local fallera s'acabrà, o la retallaran al 50% com en Cullera.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aci ningu ha dit que donara l´alcaldia al Pp si la donara casi en tota seguritat que mos quedarien igual, no ni ha un duro ni pa tallar palmeres.

      Eliminar
  4. Igual o pitxor, tocaous, que mirant com està Cullera, València, i ara Espanya, no se que dir. Per cert tocaous, no fas referència al ple d'ahir on Kiko Ortolà trencà la disciplina de vot del PP? Tal vegada això estiga relacionat amb els moviments de cadires al PP. Cuidadin Ramírez que ja et veig sentat aun taburet mentres altres estàn al chaislonge.

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!