Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

viernes, 5 de abril de 2013

LA VEU DE CENTO

Com molt bé explica el tocaous de Sueca, el ple corresponent al més d'abril ha estat un feix d'abraços, felicitacions i bons desitjos cap a l'interventor i el secretari qué, de seguit, deixaràn la plaça a l'ajuntament de Sueca.
D'eixida, el ple anunciava el qué anava a ser, una vertadera malva. S'encarregava de ficar la primera pedra el popular José Luis Ribera, en el punt de resolucions d'alcaldia, al tractar amb guant de seda al no adscrit Enrique Vidal. Preguntava el popular sobre el sobrecost de la reforma de la plaça de l'ajuntament, qué finalment ha costat 134.000 euracos quan estava previst qué costara 50.000 més els 30.000 de subvenció, i el fet de qué les obres foren adjudicades sense concurs. Doncs be, el senyor Ribera donava com a bona ¿? la resposta de Vidal qui ho arreglava amb el peligri argument de qué en realitat eren dues projectes. Arrea!!!!.
Tant tranquil transcorria el ple que el senyor Baldovi començava a sentir-se incómode al no poder agafar gens de protagonisme, docs no tenia en qui barallar-se. Home imaginatiu com és, solucionà el problema amb una enciclica de les d'ell. La soltà aprofitant qué l'ajuntament, per fi, havia presentat els compter de liquidació des de l'any 2006 fins el 2011 que li demanava la conselleria. Fidel al seu estil, el diputat nacional tirà pel cami del mig. Primer carregà contra els mitjans de comunicació afirmant qué si l'havien senyalat com l'alcalde més opac d'Espanya havia estat com a conseqüència d'una campanya de desprestigi cap a Compromís, mitjançant la seua persona. Venint-se amunt s'atreveix amb cites i frases fetes i afirmava que hi ha una màxima dels mals periodistes que diu que "no deixes que la realitat et trapitge un titular". Ole tus huevos, Joan!!!!. Omiteix qué això qué ell fa s'anomena matar el missatger i és la màxima del politic dolent i barroer. Es significava el senyor Baldovi, en plena borratxera ególatra, en la seua condició de màrtir, doncs havia aguantat una campanya "malsana", "interesada" i "malévola". Posat en feina també descarregà, per si no colava l'esmentada excusa, amb els funcionaris qué trigaven més del degut en arreglar els números, però es mostrava misericordiós amb ells al senyalar qué si ho feien era perqué eren un grans profesionals que no ho entregaven fins que no estagueren ben fets. Encara deixà volar una mica més el seu egocentrisme al endollar al públic la lectura d'una homilia qué deu sap d'on l'havia tret.
Fou la nota discordant d'un ple qué a més tingué que suportar un recés per a qué el partit popular puguera analitzar una proposta que l'equip de govern havia recollit de la plataforma d'afectats per les hipoteques. El motiu no és altre qué "l'oblid" del portaveu popular (altre que se'n va al moro) qué ocupat en un dinar a Gandia no havia pogut reenviar la proposta als seus companys per el seu estudi, pillan-los aixi amb el peu canviat al desconeixer el tema.
Fou, al meu parer, el més destacat en un ple en el qué defugiren de temes de major calat. La major preocupació de la corporació dermoestetica era resaltar el sanejament econòmic del nostre ajuntament, toca algo és algo,i el bon rotllo qué estàn disposats a mantenir d'ara endavant.
Ens mantindren a l'aguait a veure el qué dura.

6 comentarios:

  1. El fet de qué manifeste qué el ple fou una malva no és obstacle per a qué em fixara en certs comportaments un tant peculiars. S'he m'acudeix una perleta que protagonitzà el sr. Dimas Vázquez. A l'interpelació sobre la recaptació, i posterior destinació, de la matinal taurina qué celebraren a benefici de institucions benèfiques, valga la redundància, en les passades festes, el regidor de festes esgarrifà, al meu parer, de manera força cridanera.
    En la seua resposta, incómodat de manera evident, desbarrà perillosament. Primer es mostrà impertinent i inoportú al revelar que un dels beneficiaris, la asociació de lluita contra el càncer, renunciara a la seua part en benefici de càritas. Si tenim en compter que estes tipus d'institucions benèfiques treballen de manera altruista, desvelar estes "intimitats" són impropies i innecesaries com es evident, doncs l'anonimat és una de les seues senyes d'identitat.
    Però no és això el més greu, al cap i a la fi no fa més qué reafirmar les maçances qué en alçada politica té el sr. Vázquez, sinó el fet de qué el regidor afirmara desconeixer TOT el qué afecta als esmentats diners al reconeixer la seua ignoracia sobre el lloc on estàn dipositas els diners recaptats ni qué s'ha fet d'ells. Tractà de desviar el tema senyalant qué ningún representant d'estes associacions havia acudit a la matinal (senyor Dimas, de debó li sembla reprobable això) per a no reconeixer clarament qué els diners estaven "missing". Eixa és, al menys, l'impresió qué a mi em provocà.
    Una vegada més els politics, alguns al menys, s'entesten en ser escampadors de la farina i recollidors de la merda.
    Aiiiiins senyor, senyor!!!!

    ResponderEliminar
  2. Encara trau pit el diputat, quina cara!!!! Eixos comptes ja fa temps que estaven caducats si haveren estat en l'estanteria d'un supermercat.
    Al remat la plaça ha costat un ou i part de l'altre. Del blavet dels rejols, NO COMMENT.

    ResponderEliminar
  3. Jo puc comprendre en part al regidor, perqué Càritas i el Càncer son associacions polititzades pel PP, que utilitza una enfermetat molt greu i les carències de la gent per a captar adeptes. I pas que peguen ahí, foto que es fàn. Vergonya caballers, vergonya.

    ResponderEliminar
  4. Molt bé, senyor anònim. Es la seua opinió i la respecte,però no aconsegeixc veure que té a veure els collons per a menjar blat.

    ResponderEliminar
  5. Senyor anònim: Qui va triar a quines associacions anàven els diners de la correguda va ser el Sr Dimas. Haver triat altres, però el q té q fer, es donar els diners promesos, q 7 mesos després, encara no els ha donat i segons ell va dir al ple, no sap q ha passat amb ells. En cap de les associacions crec q demanen el carnet d'afiliació. Espere q vosté ni ningú de la seua família necessite l'ajuda d'aquestes associacions pq si pensa q estan polititzades...

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!