Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

jueves, 11 de abril de 2013

LA VEU DE CENTO.


Quan u pensa qué està de volta de tot, es trova amb noticies que, com a minim, el deixen certamen descol·locat.

Deia Joan Fuster que ser de Sueca és un anacronisme. Doncs bé, si algun tenia dubtes sobre l'afirmació de l'assagista de Sueca, el Consell de la Joventut de la capital de la Ribera Baixa ho confirma.

L'afirmació neix del anunci que fa la directora de l'esmentat organisme.

Segons es pot llegir a la premsa de avui, el Consell de la Joventut de l'ajuntament de Sueca organitza un event qué, sota el altisonant nom de "Meneja't i canta", pretén organitzar el seu "Tu si que vales" casolà. 

Segóns la directora del organisme encarregat de posar-ho en marxa , Pilar Colechà, "l'event va dirigit als adolecents i joves de Sueca, així com propiciar la sua participació activa". En ell podràn demostrar les seues qüalitats per a la faràndula.
Meneja't i canta és l'ultima ocurrència del organisme depenent de la regidoria de la joventut que dirigueix la regidora Raquel Tamarit.

Al més pur estil holliwoodense, per participar primer es tindrà que efectuar un casting, mitjançant el qual s'acceptarà els participans o no. Les coses ben fetes, sempre estan ben fetes.

La cosa no passaria de ser una simple anècdota sinó fos per qué la situació del poble no està per a balls i milongas. Ara bé, vaja per davant el major respecte pel que cadascú vullga fer, però això no és obstacle per a qué mostre el meu escepticisme davant un esdeveniment que suposadament generará unes despeses i amb els temps qué correns crec, sincerament, qué hi han maneres més fructiferes de gastar els calés.

A hores d'ara coneguem el organitzador, les bases, el lloc, etc. però es conegut qué qualsevol espectacle d'aquest tipus vecesita d'un Risto Megides que l'anime En el cas de Sueca en qui recaurà el paper?. La solució molt prompte.

Signat: Cento

6 comentarios:

  1. Sempre hi ha "coses millors" en que gastarse els calers. Pero fomentar aquestes activitats entre la joventut, en un intent d'apartar-la d'altres aficions menys productives no sembla tenir res de dolent... O en que vols que es gasten els calers, com tu dius?

    ResponderEliminar
  2. De debò no se li ocorreix a vosté millor manera de gastar el diners?. No li sembla una mica demagògic afirmar que "mientra jodo, no barro" o el qué es el mateix, que així evitarem que la joventut fasi coses dolentes i reprobables?. No n'estic massa d'acord. Ho senc.

    ResponderEliminar
  3. Primer, no em sembla demagogic, em sembla un intent, bo o dolent per arribar a una bona fi. Es una manera, torne a dir, mes bona o menys, de fomentar bones practiques en la joventut. Segon, jo no m'he parat a pensar en quines coses millors podrien gastar-se'ls, pero aquesta pregunta li la havia fet jo a voste. I enlloc de respondre'm, me la tornada. Sembla que es fixa tant en els politics que esta agafant vicis seus... Salutacions :)
    Mr. Anonimo.

    ResponderEliminar
  4. No crec, Mr. Anonimo, doncs em fixe més en les dones i encara no m'ha donat per pintar-me els llavis.
    Ara en serio. M'agradaria encetar un debat amb vosté sobre les possibilitats de gastar els diner amb mes trellat i la joventut com a destinatari. A mi se m'ocorreixen mil maneres i n'estic segur que a vosté moltes més. Però molt em temo que no serviria de res.Els politics no tenen per costum escoltar les propostes del poble.
    Mire, a aquestes altures del partit sembla que ningú dubta que qüasi tots, per no dir tots, els esdeveniments públics i organitzats pel ens públics, tenen que ser rendible per els mateixos, per a poder ser factibles. Des de el punt de vista del politic, el primer es veure la rendabilitat que per els amics puga tindre l'acte a organitzar. Per a ells no té la més minima importancia el benefici que puga reportar a la juventut. Vol fer-me creure que no tenen imaginació per a organitzar actes de caire cultural, esportiu, d'oci inclós, qué finalment no acabé convertint-se en un problema a l'hora de justificar les despeses, com habitualmet passa?. No em demane a mi, que no tic cap influencia ni adscripció politica, que els fasa la feina. Jo l'únic que puc fer es tractar, amb la denuncia, de que es malbaraten els calés públics. Tot i la meua escasa, per no dir nu·la, capacitat d'influencia. I per favor, no em lleve el dret a la critica......educada i respectuosa.

    ResponderEliminar
  5. En aquesta conversa sembla que un dels dos té molta més informació que l'altre. Perque jo, almenys, no sé quins amics es busca beneficiar amb aquesta iniciativa. Jo sí que posaré exemples, em sembla molt més convenient aquesta despesa que altres relatives a bous o paelles. També poc sé quines xifres soles gastar en cap d'estos, pero es adivinable que la diferencia deu ser abismal. En quin moment intente llevar-li cap dret? Esta posant-se a la defensiva? Una cosa és ben certa, les seves crítiques sempre son educades i respetuoses, pero em sembla a mi que aquesta vegada la parcela constructiva no l'he acabada de veure... Sincerament, en cap comentari he intentat llevar-li cap dret, qui seria jo? Sols criticar la seua critica. No em lleve el dret a criticar :). Sí, m'agrada buscar els tres peus al gat. Pero no s'ho prenga malament. Salutacions!!
    Signat: Mr.Anònim.

    ResponderEliminar
  6. Ha sigut una cosa agradable i sana, però que el president del jurat siga una persona que ni canta ni balla és de traca....un tal Chaqués.....més val caure en gràcia que ser graciós.

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!