Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

domingo, 14 de abril de 2013

LA VEU DE CENTO.

Bé, de manera inexorable em veig, una vegada més, obligat a intentar convencer els politics de que TENEN L'OBLIGACIÓ LEGAL I MORAL de respectar els ciutadans.

Qué perqué dic això? doncs bé, ho explicaré.

Conegut per tothom, i criticat per l'inmensa majoria de suecans, es "l'affaire" de la bliblioteca, una obra qué està progonitzant un culebró, per culpa dels politics, i unes despeses realment elevades, sense qué fins ara s'hagi donat les degudes explicacions per part dels nostres governants.

En esta carrera de despropòsits destaca el regidor de cultura, sr. Navarro. L'esmentat seudopolitic, no vull ofendre els politics de debò, si per algo s'ha caracterizat fins ara es pel seu menyspreu cap a la ciutadania, i els problemes greus que mostra a l'hora d'acceptar les critiques, per molt justificades i respectuoses que siguen.

Home irrespetuós i faltó, com s'encarrega de demostrar a la minima ocasió, afegeix a les sues qualitats paleses una execrable habilitat per burlar-se de la ciutadania. La seua mediocritat i manca de valors humans han creuat totes les lines roges amb la fotografia que, com a major mostra de menyspreu, ha penjat al seu mur en una xarxa social. El titular de cultura ofén la ciutadania al aparéixer a la foto amb un got amb xocolata a una mà i una valenciana a l'altra. Afirma, amb una ofensiva irònia doncs és public i notori qué l'esdeveniment no s'ha produït, que el motiu és l'inaguració de la biblioteca, Pa cagar-se i no torcar-se!!!!

He tingut que comptar fins a deu abans de escriure açò. Hi ho faig perqué em senc ofés, menyspreat, ningunejat i motiu de burla per part de qui no ha demostrat la més mínima condició per encapçalar el departament de cultura. Ho faig perqué no m'agrada que ningú faci broma amb el meus calés. Ho faig perqué el tema és molt serios i s'han malbaratat molts diners públics en l'innecesària obra (cal recordar que ja hi era acabada quan decidiren reformarla i soterrar més diners de l'erari públic). I sobretot ho faig perquè em negue acceptar que un polític em "vacile" d'eixa manera.

Senyor Navarro vaig a fer el que mai pensava que faria i és axigir-li coherència, trellat no li puc demanar doncs es missió imposible, que recapacite; que s'adone d'una punyetera vegada de qué no està a l'alçada; que demane perdó i presente la seua dimisió. És l'única manera possible de qué recupere una mica de la dignitat que vosté, de manera incomprensible, s'empenyat en malbaratar.

Pense-ho i decideixca, per primera vegada a la seua carrera, prestar un servei al seu poble.

Gràcies de bestreta, sr. Navarro.

Signat: Cento.

8 comentarios:

  1. Intolerable aquesta actitud, i incomprensible. Com es pot fer burla d'un tema que tanta falta fa a Sueca i que perjudica tant als usuaris que mai s'acabe la preuada biblioteca? Pero, en canvi, qui es Cento per exigir-li res? Que siga consequent en els seus actes prou...

    ResponderEliminar
  2. Bocabadat!!!! Així s'ha quedat Cento després de llegir la darrera pregunta. Qui és Cento per exigirle res?. A un Politic com és el sr. Navarro? Doncs bé, encara que la pregunta semble una conya marinera, estic disposat a contestar-li. Cento és un contribuent qué col·labora, amb els seus impostos al manteniment del poble, amb tots els drets que comporta esta condició. Cento és un ciutadà que fa ús dels seus drets i reclama respecte i serietat a qui, de manera voluntaria, s'ha oferit a contribuir al bon gevern del poble. Cento es una persona anònima que es sent ofés davant actituds barrores i irrespetuoses amb el poble. Cento es una persona vulgar, sense cap tipus de representació, que es permet el luxe de dir el que pensa amb el degut respecte. Cento és, en suma, una persona lliure com vosté.

    Així podria donar-li un milió de motius pels que em senc legitimat per exigir trellat a tot aquell carrec electe que, al meu parer, creue la linia del bon quefer politic. Això porta implicit, en un moment donat, el dret a demanar, si ho crec convenient, la dimisió de qui jo, lliurement, considere que no reuneix les condicions degudes per desenvolupar una tasca pública

    On em quede desarmat és en la darrera afirmació "que siga consequent en els seus actes prou....." Doncs bé no sé a que, ni a qui,, es refereix, ni quina conseqüencia em demana, en cas de que siga jo el blanc del seu dard. Per la manera de parlar sembla que em coneix molt be. Tal vegada si fos més explícit fins i tot acabaria donant-li la raó. Mentrestant, i si a vosté no li sembla mal, seguiré exigint de la casta politica, trellat, treball, serietat i respecte. El mateix que jo mostre, encara que la fermesa de la meua argumentació done a entendre un altra cosa. Dit açò reba vosté la més sincera mostra de respecte per part de Cento. Una abraçada, sr. anònim!!!!

    Signat: Cento

    ResponderEliminar
  3. I collo Cento mira que nolmarment voste s´alça en el peu esquerre que el dia del escrit s´alça en el dret.

    ResponderEliminar
  4. Cento:
    Diu el primer comentari "la preuada biblioteca".... serà de "preu"? he he he
    Després dius tu que estava acabada. Dec matissar-te que li faltava una darrera fase i tombaren el que estava acabat (250.000 euros al fem) Jo ho interprete com a malversació de cabals públics. Per què no diuen ara quins són els xicotets detalls que falten??? És cert que Carrasquer i el nou arquitecte han partit palletes???? A més de goteres i instal·lació elèctrica què més no s'ha fet del projecte ??? Perquè es va negar l'interventor a passar per l'ull de l'agulla?
    Van prometer que tindríem biblioteca (Re-Biblioteca) en la primavera de 2012. Després dugueren que en l'estiu del mateix any. Ara no s'atrevixen a donar una data. Ja vorem..... que diuen els cegos!!!
    Respecte al senyor Melino estic amb tu. Que se'n vaja a casa i tots eixirem guanyant, contribuents i cultura d'este poble.

    ResponderEliminar
  5. Lamentant-ho molt tinc que dir que l'actitud en els plens (i en les negociacions)de Tamarit, Baldo, Moncho i Navarro són més pròpies de la dreta que les d'un partit progressista. En la vida s'havia vist això en Sueca fins que arribaren a tindre el poder eixos 4. Ribes és més del "jo no sé res" de Campillo que altra cosa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Compartix opinío senyor Anonim son estos quatre qui governen en el poble els atres a la sopa boba.

      Eliminar
    2. Desgovernen el poble diria jo!

      Eliminar
  6. Cento, qui considerava que havia de ser consequent amb els seus actes es Navarro, no voste. Voste sols dona la seva opinio a un blog, on poc de mal pot fer. Navarro en canvi esta gestionant els recursos d'una ciutat, haura de ser consequent en els seus actes per tant, i amb els desplant que puga tindre davant un poble que l'ha posat on esta. L'unic "dard" que li he enviat a Cento es aquell de la matizacio sobre l'us de la paraula exigir, ja que per desgracia el poble sols "exigeix" cada cuatre anys colocant una papereta a una urna, amb la ilusio de que certes persones gestionen adecuadament els nostres diners. Ilusio que desapareix ben pronte al veure com difereix el "dicho" del "hecho"... El que em sembla molt be es que opinions com la d'un ciutada anonim com Cento puguen ser difoses hui en dia, i aprofite per animar-vos en seguir duent endavant aquest blog. Dit aso, no nomes rebra el meu respecte sino tambe la meua admiracio. Seguirem pendents dels seus posts. Salutacions!!

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!