Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

domingo, 28 de abril de 2013

LA VEU DE CENTO...

Explicacions o la bufa d´Anec?
A poques dates per la celebració de les eleccions per escollir el que serà el sustitut de Calos Ramírez al front del PP suecà, els conservadors, o millor dit el seu ex-presidente local, ha optat per sortir a la palestra i tractar d'explicar el perqué de la seua renúncia a la reelecció i de passada, ficar-li una mica de trellat al sainet muntat amb la fallida incorporació a la seua causa del regidors díscol del Psoe, Enrique Vidal, i que fou el detonant de la sortida de Ramírez.

Si algún esperava una esahustiva i aclaridora explicació dels esmentats fets, de segur que s'ahuran sentit decbuts. Ramírez, en el seu simulacre d'aclaració, entra en una sèrie de contradiccions i mitges veritats que aporten poca llum al tema.

Asegura el regidor que no ha fallat res. Que després de sis mesos de continues i periòdiques reunions, Vidal li demostrà estar realment interesat en realitzar un canvi de directrius politiques dintre de l'ajuntament. La cagada, segons el regidor, es produeix perqué Vidal fou extorsionat en tan sols dotze hores -collons, que fluix de morro es este home!!!!- i encara que fou ell l'encarregat de duur endavant les negociacions, poc menys que li la sua que algún del seu grup li atribueixca la responsabilitat del desastre.

On mostra major fermesa Ramírez és a l'hora d'explicar les raons que, al seu parer i segons els motius que li dona Vidal, portaren al ex-socialiste a oferir-se al PP per desbaratar l'actual equip de govern. Ahí sí que es mostra contundent Carlos. Afirma que tot obeeix a un afany de venjança de Vidal, fins a quatre vegades repeteix el mot, contra el que llavors encara era el seu partit en general; el seu secretari general, Sr. Vàzquez, per retirar-li la confiança ; l'alcalde, per signar una resolució retirant-li part de les seues competències i contra l'ejecutiva del psoe. Afirma Ramírez  qué inclús arrivà a dir-lis que buscava venjança personal contra algunes persones.

Però l'entrevista, llegida amb cura i atenció, guarda la part més substanciosa per al propi Vidal, qui passa a ser el centre de la diana on llença els dards l'hosteler. Carlos no es talla al asegurar que el ex-regidor socialista li facilità una llista de totes les productivitats que s'estàn cobrant, i fins i tot arrivà a marcar amb una creu a aquells que devien seguir cobrant-la. No amaga la seua sorpresa davant una sèrie de peticions que beneficia'en  al seu entorn familiar.

Ramírez tanca l'entrevista amb una afirmació críptica, a mi no em pot moure una venjança personal seua per intentar enfonsar a certes persones. Ramírez no desaprofita l'ocasió per donarli un repàs al llom de l'alcalde al que titlla de titella que es guia per interessos personals.

En resum, res de nou. Cap explicació mitjanament novedosa i convincent. Aprofitament pur i dur per desqüalificar el rival. Mentrestant, Cento, que encara creu que els xiquets venen de Paris, roman acollonat davant el soroll de sabres que s'escolta al si del PP suecà.

El dia tres de maig es buidaran d'algunes icertesses, però no totes.

Signat: Cento.

6 comentarios:

  1. ¿Quien apoya a quien en la elecciones del PP de Sueca?
    Menú del Congrés: Pizza de Peperoni

    A KIKO ORTOLÀ:
    La Penya Falles, Festa i Coets
    Loquillo y Los Rítmicos
    Blai y Los Pegamoides
    Pilar Moncho por Delegación de Joan Baldoví y Salvador Campillo
    Lema de Campanya: Som la Traca
    Pel·licula: Ki-Kong

    A RAUL PLA:
    Cofradías de los Dolores de la Señora Unidas
    Kiko Argüello y los Niños de la Opusición
    Celia Barça y Angeles Real Madrid
    Pilar Moncho por Delegación de Joan Baldoví y Salvador Campillo
    Lema de Campanya: Ave Maria Purisima
    Pel·licula: Las chicas de la Cruz Roja

    A PACO LÉRIDA:
    Segarra y sus Rumberos
    Fuig que el xafe que passe Jo y su Conjunto
    Memorias de Familia
    Pilar Moncho por Delegación de Joan Baldoví y Salvador Campillo
    Lema de Campanya: Dejarme Solo
    Pel·lícula: Rambo

    ResponderEliminar
  2. SR. Cento (V.F.S.) cuanto tiempo tiene usted libre para escribir nimiedades con su tableta electrónica. La verdad es que debe ser frustrante en esta vida, querer serlo todo, y no ser nada. Y es que ir por la calle perdonando la vida a los demás, traen esos lodos.

    Firmado: El Zorro

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hay madre señor Zorro mas bien diria señora Zorra que equivocada esta usted y perdone por criticarla que ya se que no es su fuerte,sobre su comentario podemos decir lo mismo es nuestra opinión, se me olvidaba no son esas iniciales el creador de Cento.

      Eliminar
  3. Benvolguda i molt respectada senyora "zorro". Llegeixo amb orgull la seua critica cap a mi, i li explicaré perqué.

    En primer lloc tinc que dir-li que, una vegada més i em sabria greu que es torne en costum, erra vosté. Ha disparat per elevació i ha errat el tret per molt, doncs jo no li arrive ni a la sola de la sabata a la persona en la que m'ha confós.

    Em diu que vull ser tot, amb aixó no n'estic d'acord doncs estic be com estic, i no sóc res, amb això si que estic d'acord. També em diu que vaig pel carrer perdonant la vida i això si que no ho entenc, doncs simplement sóc un ciutadà que li agrada opinar respectuosament de les coses PÚBLIQUES del seu poble. El que em sap molt greu és que encara hi hagen persones que neguen els demés eixe dret. És eixe el seu cas?

    Però m'agafe com un cumplit, malgrat el que he dit, la seua crítica. I ho faig perqué veig que està vosté d'acord amb mi i l'únic que la mou a respondrem es l'amor, que pot ser filial, maternal, fraternal, de parella (li dic quin és el que li duu a vosté a escriure el mormoló?). Que perqué pense això? fàcil; no m'acusa voste ni de mentider, ni de maleducat, ni de difamador, ni de tergiversador, ni de inquisidor, ni d'insultar, ni de faltar al respecte ningú.

    Eixos petits detalls em motiven, més encara, a seguir en la tasca que m'impost de comentar coses del meu poble; de donar la meua opinió arran de temes de caire públic, de aportar el meu modest granet d'arena a la exigència de la millora del comportament dels politics que ens governe o aspiren a fer-ho. I seguiré fent-ho des de el respecte, l'educació, defugint de qualsevol tipus de xuleria, entre d'altres perqué no estic en condicions de presumir de res. Si em coneguera sabria que no hi ha altre motiu per dir el que dic. I sóc conscient de que en moltes de les coses que dic puc anar errat, de que no poseeixc la veritat absoluta - ni molt menys-, però es la meua opinió i, al contrari que els politics, no n'he tic d'altra.

    Malgrat la fermesa de la meua argumentació, no em cauen els anells si li dic que si en alguna cosa que jo he dit s'ha sentit molesta li demane humilment perdò, però ja li dic que és la meua opinió i no la canvie.

    Per a despedir-me, una recomanació que pot vosté acceptar o no. Un altra vegada abans d'acusar ningú asegures bé, doncs corre el perill de posar-se en evidéncia i no m'agrada doncs sé que els motius que l'impulsen a enfadar-se són purs.

    Rebi una abraçada (¿amiga?) de Cento qui, per cert no té absolutament res contra vosté ni ningú de les seues persones properes. Que quede clar!!!!

    signat: Cento.

    ResponderEliminar
  4. Passat un temps prudencial, s'adona ú del podrimer que hi havia al si del PP de Sueca. Tenim, per una banda, una executiva cessant que no ha sabut estar a l'altura. L'ex lider a deixat la direcció ficant en marxa el ventilador i escampant la merda amb l'intenció de no deixar ningú sense tacar. Però tampoc els "guanyadors" han sabut estar a l'alçada qué requeria doncs, si bé és veritat que els candidats han tingut un comportament seriós i modèlic, no ha faltat acòlits que s'han dedicat a treure pit i presumir de ¿victoria? tractant d'humiliar els que ¿pergueren?. Llavors han demostrat, un i d'altres qué si dificil és saber perdre amb esportivitat, més difícil resulta saber guanyar amb elegància.
    Siga com siga el que ha quedat clar és que al sí del partit existia una rancor larvada i personal que desqualifica certs comportaments. Molts tindràn que apendre la lliçó i d'altres que treballar per tal de recomposar un partit seriosament avariat. I per a Cento un consell: qui diu les veritats, perd les amistats. No ho oblides!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Interesant comentari al Pp local li falta un poc de¨Gior¨ per que ni ha molta merda, si amic anonim heu tenim clar per el poder rinyen fins del mateix partit,por tenim cuant el ventilaor es fica en marxa.
      Sobre qui diu les veritats perd lles amistats ara mare el comunique que no sols Cento si no tots es que estem per aci heu tenim superat.

      Eliminar

Gracies per el teu comentar!!!