Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

miércoles, 6 de febrero de 2013

BIM,BAM, BUM,....

Si amics es lo podem dir del famos butlleti municipal ja que mos consta als suhecans casi 3000 eurets o mes per que segons hem pogut saber cada BIM te un preu, intentarem averigar el per que i  ha cuant es paga la noticia.

6 comentarios:

  1. Sols 3000€?? El butlletí del Partit Popular (el semanari) ens costaba als suecans 9000€. Tocaous, estarem d'acord en que l'ajuntament va fer be llevant la subenciò al semanari??

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tambe mos pareix una animala, lo que no pot ser es page un butlleti per es me propagandistic que informatiu, es la nostra modesta opinió,

      Eliminar
  2. Tens tota la raò tocaous, eixes cifres son una animalada. A més a més si afegim les subencions a les falles de 45000€ per a atraure els vots dels fallers quan tots sabem que el cens de fallers a Sueca no es ni el 15% de la població el despilfarro es brutal. Per tant comparteix amb tú que lleven totes les subencions partidistes de organitzacions privades com ara les falles. Conte amb tú per fer desde açí una plataforma contra el despilfarro i el malgastament dels diners públics.

    ResponderEliminar
  3. Gracies s´intenta pero es cosa de tots no de uns cuants.

    ResponderEliminar
  4. Costava uns 1.000 euros al mes editar i imprimir dos mil exemplars. Ara hi ha una empresa q sols imprimeix per 550 euros. Edita l'assessor del bloc q guanya mil euros sols per fer eixa feina.

    ResponderEliminar
  5. l'atre suheca costa 600 euros al mes ..... per callar?

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!