Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

sábado, 2 de febrero de 2013

SENSE CARAMELS.

Este blog sempre recolzara i mai es cansara de diro que les coses que s´ hagen de fer en Sueca les realizen empreses de la mateixa, però creiem que una cavalcada de Reis coste la fredolina quantitat de 14.890 euros sense caramels és una barbaritat amb eixos diners pensem que es podria haver portat als Reis verdaders i a els seus camells."

18 comentarios:

  1. Pues si, pero com tot en este poble funsiona aixi,no tenim mes co... que aguantar

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si IA es veritat lo que dius pero tambe podem tindre co.....per a cambiar-lo.

      Eliminar
    2. Pareix ser que ens hem enganyat de poble. A vore si es penseu que açò es Cullera??? Per cert tocaous, cambiar-ho?? Per qui?? Que tambè reps sobres???

      Eliminar
    3. Sols pensa amic Anonim que en la llibertat que tenim en este blog en el cual tu pots dir lo que el pase per els ous sempre en respecte valdria la pena que mos callaren en sobres? sincerament crec que no val la pena.

      Eliminar
    4. Tocaous, no t'enfades, que amb la llibertat d'expressió que ens concedeixes a aquest blog, la meua referència als sobres sols era una forma sarcàstica de dir que no ets imparcial amb els diferents colors polítics, en altres paraules, tocar-te els ous un poquet, però amb amor. De totes les maneres tinc que felicitar la creaciò d'aquest blog per a criticar uns o per a criticar les crítiques altres. Enhorabona.

      Eliminar
    5. Anonim primer donarte les gracies per tots el teus comentaris ja que este blog esta per aixo, enfadarmos en este blog intetarem que no si no pedria el seu encant, imparcial tal volta tingues rao, nomenam algu que siga imparcial,uiii dificil heu tens veritat?,mil gracies a tu de tot cor.

      Eliminar
  2. La veritat que en la que està caiguent, ja podrien reduir un poc els gastos en festes. He vist que hi ha una enquesta on volen decidir que vinguen famosillos o no. Crec que ara no és el moment, i que cal fer unes festes populars intentant gastar el minim en coses superflues com una gran actuació. Segur que tenim grups, orquestes, Dj, capasos de fer bones berbenes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Desde aci li llançem un guant al regidor de festes, per que no fa una macro-festa per exemple en l´institut en que actuen tots els Dj del poble i l´organizacío recaiga en falles i colectius que pertanyen a la regidoria de festes.

      Eliminar
    2. No ho entenc. Vols dir que si porten un grup es gasten mes diners a festes, i si porten a Dj el pressupost de festes es menor???? Jo pensaba que el pressupost de festes era igual tant si porten un grup, com si va una orquesta. A mes a mes, crec que un gran grup es mes barat, ja que amb les entrades es paga part de la seua contractació. O no recordeu l'èxit de Melendi??. Per cert, per què en conter de donar-ho a les falles, ho donem a que ho organitzen els malalts del càncer o per a l'atur???? La veritat es que en la que està caient??? Per cert, tocaous, entenc que el regidor ho ha fet molt bé portant les vaquetes a una plaça tancada, ja que s'estalvià vora 6000€. En la que està caient...Ah, recordar que el pressupost de feste l'any passat va ser un 20% més baix, i crec que les festes foren bones.

      Eliminar
    3. Tambe es bona idea i per que no de les entrades dels concerts un tant per cert per a fins benefics o per a contratar desempleats? o fer una colla de persones desempleades i axina no pagem hores extres?.les festes com en les notes puede mejorar.

      Eliminar
    4. Tocaous, parles d'una macrofesta per als fallers per a que resulte més barat per a l'ajuntament, i ara dius que si fan un concert els diners (un %) de les entrades els destinen als aturats..... No entens que si destinem un % a altres colectius, hi hauran d'altres que seràn discriminats i que tambè necessiten els diners??? Eixa es la reflexió de forma sarcàstica que et volia fer amb el meu comentari anterior. Per no dir que si els diners de les entrades els donem ja no seria rentable portar a mes grups. Com sempre un plaer.

      Eliminar
    5. Mosatros donem idees i opnions com vosatros per vore que es lo millor per al poble ni mes ni menys.

      Eliminar
  3. Mos confirmen fons de tota solvencia que esta cavalcada ha segut la mes barata dels ultims 10 anys, pues menos mal que esta estage prou be segons la gent.

    ResponderEliminar
  4. Li se veu el rabo al que diu lo dels Djs. la del any pasat costá mes diners i el reixos anaven en chilaba i el que ho organitza guanya mes diners que Urdangarin i a mes porta discomobil . veihue-ho i el s djs tot en negre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No estem d´acord en el teu comentari i no val els tirs per ahi.

      Eliminar
  5. Tocaous, veig que tens arguments de pes. NO ESTEM D'ACORD EN EL TEU COMENTARI I ELS TIRS NO VAN PER AHÍ????

    ResponderEliminar
  6. anonim no soc partidari de escriure ni de entrar al trapo en gent com tu que per a criticar es posa darrere de un anonim, aixo es de cobardes,parle com a persona aludida a un comentari teu, soc Raul serra un dels organitzador del pasat any, si tens valor pa criticar tindras collons pa posar el teu nom. aixina sabem qui eres pa parlar sense tindre ni puta idea

    ResponderEliminar
  7. Ole,ole i ole, en primer lloc dir que este blog coneix al senyor Raul Serra pa que no ni hagen mal entenços i algu diga coses que no toquen, pero si tenim que dir que es la primera persona que ha ficat el seu nom i cognom complet cosa que es molt d´agrair i damunt contestar coses que li afecten personalament, atre tema es sobre l´organiçacio de la seua cavalgata.gracies RAUL.

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!