Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

sábado, 9 de marzo de 2013

LA VEU DE CENTO IV

Sense solució de continuitat es va procedir a la celebració del ple ordinari del mes de març, la qual crònica correspòn fe-la a altres companys. Però no vull deixar passar l'ocasió per esmentar un fet que, potser, passà desapercebut per a la majoria, però qué a mi em resultà força cridaner.
El fet en qüestió es produí arran de l'interpelació, per part de la regidora popular, Celia Beltrán, al regidor de cultura Josep Navarro. Demanava la sra. Beltràn explicació i justificació a les despeses que fa l'ajuntament amb motiu de la presentació d'algun llibre. El titular de cultura, com acostuma, eixí per peteneres, anunciant qué li agradaria qué Sueca acollira la presentació d'algún llibre cada setmana. Amb sorna es va enredar en una torpe emulació de Grouxo Marx, recurrint a la famosa parrafada de "la parte contratante de la parte contratante" sense saber, ni ell mateix quina cosa volia dir. Tant fou així qué el diputat nacional, Joan Baldovi, va tindre qué eixir a la palestra per a tirar-li un capot a Navarro.
Baldoví tractà de justificar el fet amb l'excusa de qué sempre havia estat així, fins i tot (sic) quan ell governà amb els populars. Doncs no, sr. Baldovi, els hàbits dolents hi ha que eradicar-los (jo he començat per deixar de fumar) i no recaure en ells. Suport a la cultura, TOT. Facilitat per la presentació dels llibres: TOTAL. Però pagar el mantenidor en la presentació de un llibre de un autor particular: NO. Això, al meu modest parer correspòn al qué té qué treure profit econòmic, ja siga l'autor o l'editor.
Ja sé qué és tracta d'una menudència però...... de mica en mica s'ompli la pica!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracies per el teu comentar!!!