Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

lunes, 18 de marzo de 2013

LA VEU DE CENTO.

El partit popular, els hoolligans millor dit, ha tret a passajar tota la rancunia i mala llet qué acumulen arran de la frustrada moció de censura encoberta i fallida.
Aixi, pots llegir per la xarxa una serie de comentaris "familiars" en els que tracten de dissimular el barroerisme amb el qué han dut a terme l'operació Vidal.
Si, perqué a estes altures de la pelicula, a ningún se li escapa qué els interesos particulars, i no sols del sr. VIdal; les ansies de poder de una determinada persona i la calimitosa actitud d'altres personatges, qué pretenien treure rendiment, des de l'ombra, de l'aventura del ex d'urbanisme, fan qué una serie de persones, mogudes pel lógic carinyo familiar, tracten de fer-nos creure qué un burro vola.
Ara tothom sap, o al menys imagina, que en la trama de este triller hi havien moltes més persones de les qué s'ha parlat. Ningú dubta ja que les negociacions de l'operació semblava més bé, una oficina de l'INEM.
Atés l'esmentat cacau muntat, cada vegada de manera més urgent, s'imposa una donació de explicacions, el més clarificadores posible, del qué, sense cap dubte, passarà a l'historia com la clavada de pota mé impresionant que ha viscut la politica local suecana, sense que l'importe al pobla ja si a la fi acaba bé o mal per al planificador.
Cada vegada s'entenen millor els silèncis tan cridaners del Bloc sobre el tema. Ja ningú té dubte del comportament tan servil i beatific de l'alcalde cap a qui maquinà per llevar-li el silló. Resulta compresiu, a la vegada que intolerable, l'interés de algún membre del PP per marejar la perdiu i desviar l'atenció atacant a qui no mostrà interés en l'operació. Desqüalificant a d'altres es desqüalifiquen ells mateix!!!!
Serà possible que a la fi l'única actuació amb una mica de trellat haja estat la del partit que acollia al regidor qué ha muntat l'empastrada?.
I tot això perqué encara no han tirat la estovalla, malgrat l'opinió en contra dels companys. Tot això perqué pensen dur a terme, contra vent i marea, l'operació aprofitant aixi avinentesa qué els ha facilitat el sr. Vidal. Aquest senyor devia entendre que ha escollit el camí equivocat, llavor no li queda altra qué presentar la dimisió i tornar l'acta al partit. No hi veig d'altra manera de sortir del fangar amb una mica de dignititat. Si no ho fa sempre serà una titella en mans de qui mai li ho agrairà.
Per altra banda a mi em sembla una errada greu per part d'aquell que pensa que eixa és una bona manera de aconseguir, esta clar com l'aigua, el que mai aconseguirà en les urnes, però compte amb això, doncs la politica acostuma a mostrar-se implacable amb els destrellatats que entren en politica per servir-se en lloc de servir.
 Si no, al temps!!!!


Signat: Cento.

2 comentarios:

  1. Tu ho has dit Cento, eixe silenci cridaner de Compromís i de Gispm com si no pasara res. Qui surt beneficiat d'açò?. Qui surt perjudicat ?. A la primera pregunta: Compromís i Gispm. A la segon: PP i PSOE. Ara el que tindrien que fer els perjudicats és pactar ienviar al blau de la mar als que han orquestat tot açò.

    ResponderEliminar
  2. si ho han orquestrat ells asoletes...

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!