Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

martes, 19 de marzo de 2013

LA VEU DE CENTO.SETMANA DE PASSIÓ PER L'AJUNTAMENT DE SUECA?

En concloure les festes falleres, els catòlics, i d'altres no tan creients, inicien els preparatius de la Setmana santa, també anomenada setmana de passió.

Són comuns en eixes dates les representacions de caire religiós basades en fets biblics. Així, l'ajuntament de Sueca també s'enfronta a la seua setmana, o més encara, de passió. També posarà en escena algún esdeveniment biblic. 

Tal i com estàn les coses no cal tenir molta imaginació per concloure qué res millor qué representar la crucifixió de Jesucrist, per part del consistori. I aquest serà, sense cap dubte, l'esdeveniment biblic qué posaran en escena.

El guió ja està escrit i l'elenc d'actors escollit. Així Jesucris serà Salvador Campillo, actual alcalde de Sueca. Els lladres , en sentit figurat naturalment, qué l'acompanyaven en el tràngol seran el següents: el paper de lladre bó recaurà en el homònim del biblic, Dimas Vàzquez. El lladre dolent l'interpretaria Enrique Vidal, com és lògic. El del soldat que comprova la mort de Crist clavant-li la llança al costellam recauria, evidentment, en Carlos Ramirez lider del PP local.

Però encara queden papers a repartir. En tota historia religiosa, i de les altres,  hi ha un Judes, qui podria interpretar-lo?. Tampoc pot faltar una Maria Magdalena qué plore la malifeta. En qui podria recaure?.

La idea està llançada, ara sols falta l'escenificació, qué promet ser digna d'un oscar. L'espectació està servida. I la gent disposada a passar-ho bé amb el destrellat, com malauradament es costum, del politics que una vegada més s'entesten en fer malbé la reputació dels que, VOLUNTARIAMENT, decideixen un dia que reuneixen les condicions adequades per salvar el poble.

Resta veure si, a la fi, l'obra esdevindrà en drama o comèdia. Temps al temps!!!!

Singnat: CENTO.

2 comentarios:

  1. ja ja ja MOLT BO!! LA ÚLTIMA SENA EN EL RI RA,

    ResponderEliminar
  2. Y la Última Cena en el Ri RA. ja ja ja que risa me da.

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!