Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

sábado, 9 de marzo de 2013

LA VEU DE CENTO III


Una vegada mes i ja van......la casta politica suecana, encara qué a força de ser just devia escriure part d'ella, no ha sabut estar a l'alçada del nom i la categoria del poble. Es l'únic qualificatiu qué se m'ocorreix per als actors del barroer espectacle al qué feren assistir als suecans en la celebració del ple extraordinari d'ahir.
L'acte, convocat a petició del partit popular, tenia com a objetiu la discusió i posterior aprovació de la proposició dels conservadors, mitjançant la qual li serien retirades les competències i el sou al actual equip de govern. Per aconseguir-ho, el grup qué lidera Carlos Ramirez contava amb el recolzament del ex-regidor del psoe, a hores d'ara membre únic del grup de no adscrits, Enrique Vidal, qui fins fa poc ostentava la regidoria d'urbanisme.
Fins aqui res de nou, però faltava l'acte final del que alguns preveiem acertadament seria un sainet sols veient l'elenc d'actors, doncs el partit popular quedà com la nuvia de Pinet, amb la cara rentada i el monyo fet, gràcies a la fugida del qui feia tan sols unes hores havia anunciat, a bombo i platerets,qué votaria amb el grup de l'oposició.
Després de la pertinent i generosa espera botà la ¿sorpresa? i el sr. Vidal feu palesa la seua intenció de fer mutis per el foro i no acudir a complir el seu anunci voluntari. A la fi el vot de qüalitat del alcalde tirà per terra el propòsit dels populars. Així és posava punt i final al barroer sainet, però no a la polèmica qué ara passa al carrer. La gent és pregunta, no sense raó, qué habia passat entre l'anunci del regidor i la celebració del ple. Idees i acudits hi havien per a tots els gust. Hipòtesis, més encara: qué si no habia pogut, el sr. Vidal, controlar els esfinters i s'ho havia fet damunt. Qué si no havia estat capaç de suportar la presió. Qué si havia sucumbit a certes proposicions -aci és barallen un munt de posibilitats-. Qué si......
La bona qüestió és qué el prestigi dels politics, torne a repetir qué de algúns, està una mica més enfonçat. Qué algú ha tret els peus del test, és evident i qué l'affaire no pot quedar en simple anècdota. Ara cadascú que es mire sota el davantal i actue en conseqüència..... si vol. Però s'imposa, de manera urgent, una regeneració en els partits que suporten el govern i a l'altre, al cap i a la fi han estat els primers, mitjançant u d'ells, els que han provocat la "berlanganiada", i fer tot el posible per tractar de recuperar, encara qué siga minimament - ja sé qué resultarà molt complicat- una certa credibilitat. Tots, uns i d'altres han de treure profit de la trist lliçò. En cas contrari Sueca està condenada a ser el fesme-riure de la comarca.
Responder

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracies per el teu comentar!!!