Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

jueves, 7 de marzo de 2013

LA VEU DE CENTO II

Leluia!!!!! El secret pitjor guardat del món ha vist la llum. I ha estat per boca del protagoniste, el sr. Enrique Vidal. El ex regidor d'urbanisme a vist a Deu. S'adonat de que la prosperitat econòmica del poble passa per la retirada del sou tant a l'alcalde com als regidors amb dedicació exclusiva. Junt al sou "volaràn" també les competències, passant la gestió de l'ajuntament al ple. La mesura, a més de populista i ineficaç, es tremendament perillosa i força sospitosa. Però tot i això no deixa de tenir la seua vessant còmica doncs, font ben informades, em comuniquen haver vist a cert regidor, en bicicleta, buscant al regidor rebel. Supose qué tractaria de fer-li reflexionar. Berlanga no ho havera imaginat millor.
El fet és que permetrà que es duga a terme, amb el seu vot, el de un membre electe del consistori sota les sigles del partit socialiste i qué, fins que li fou retirada, mantingué la competència al front d'urbanisme, la desfeta del equip de gover que, legitimament, conduia, millor o pitjor, l'ajuntament. Llavors, amb la destitució al front d'urbanisme, és quan s'adona de que Sueca no podia, ni devia, permetres el luxe de pagar el sou dels regidors encara que tingueren dedicació exclusiva, tal i com ve sent habitual. Vaja els collons!!!
Entendreu que les preguntes fluixin a boquera: La decisió de Vidal és una enrabiada?. Perqué li foren retirades les competències a l'àrea d'urbanisme?. Fins a quan durarà el seu recolzament al PP?. Quin grau d'autonomia té el sr. Vidal en eixa presa de decisió?. Es una venjança?. Si creu qué és el millor per el poble perqué no ho va fer abans, quan cobrava?. Ha trovat l'inspiració divina i ja no és socialista?.
Com es pot veure, a partir d'ara, la rancor, l'odi, la confució seràn els sentiments qué predominaràn en les relacions entre els regidors encarregat de governar el poble. Es eixe el millor ambient per dur endavant la tasca encomanada?. En cas negatiu, qui sofrirà les conseqüencies?. A vore vindre. Anem a esperar i ja tindrem temps per a jutjar i posar a cadascú al seu lloc. Però crec necessari recordar als politics que açò no és cap joc. Qué el que van a decidir no es cap broma. Després tothom tindrà que responsabilitzar-se dels seus actes i no valdrà plorar. Segur que els actor contestarien amb un "Es politica"!!!!!! 

4 comentarios:

  1. BONISIM EL PLE
    DEURIEM CRIDAR AL LFOLLONERO

    ResponderEliminar
  2. Cento ,cento molt que tingues que escriure sobre els sainets del poble.

    ResponderEliminar
  3. Una vegada mes i ja van......la casta politica suecana, encara qué a força de ser just devia escriure part d'ella, no ha sabut estar a l'alçada del nom i la categoria del poble. Es l'únic qualificatiu qué se m'ocorreix per als actors del barroer espectacle al qué feren assistir als suecans en la celebració del ple extraordinari d'ahir.
    L'acte, convocat a petició del partit popular, tenia com a objetiu la discusió i posterior aprovació de la proposició dels conservadors, mitjançant la qual li serien retirades les competències i el sou al actual equip de govern. Per aconseguir-ho, el grup qué lidera Carlos Ramirez contava amb el recolzament del ex-regidor del psoe, a hores d'ara membre únic del grup de no adscrits, Enrique Vidal, qui fins fa poc ostentava la regidoria d'urbanisme.
    Fins aqui res de nou, però faltava l'acte final del que alguns preveiem acertadament seria un sainet sols veient l'elenc d'actors, doncs el partit popular quedà com la nuvia de Pinet, amb la cara rentada i el monyo fet, gràcies a la fugida del qui feia tan sols unes hores havia anunciat, a bombo i platerets,qué votaria amb el grup de l'oposició.
    Després de la pertinent i generosa espera botà la ¿sorpresa? i el sr. Vidal feu palesa la seua intenció de fer mutis per el foro i no acudir a complir el seu anunci voluntari. A la fi el vot de qüalitat del alcalde tirà per terra el propòsit dels populars. Així és posava punt i final al barroer sainet, però no a la polèmica qué ara passa al carrer. La gent és pregunta, no sense raó, qué habia passat entre l'anunci del regidor i la celebració del ple. Idees i acudits hi havien per a tots els gust. Hipòtesis, més encara: qué si no habia pogut, el sr. Vidal, controlar els esfinters i s'ho havia fet damunt. Qué si no havia estat capaç de suportar la presió. Qué si havia sucumbit a certes proposicions -aci és barallen un munt de posibilitats-. Qué si......
    La bona qüestió és qué el prestigi dels politics, torne a repetir qué de algúns, està una mica més enfonçat. Qué algú ha tret els peus del test, és evident i qué l'affaire no pot quedar en simple anècdota. Ara cadascú que es mire sota el davantal i actue en conseqüència..... si vol. Però s'imposa, de manera urgent, una regeneració en els partits que suporten el govern i a l'altre, al cap i a la fi han estat els primers, mitjançant u d'ells, els que han provocat la "berlanganiada", i fer tot el posible per tractar de recuperar, encara qué siga minimament - ja sé qué resultarà molt complicat- una certa credibilitat. Tots, uns i d'altres han de treure profit de la trist lliçò. En cas contrari Sueca està condenada a ser el fesme-riure de la comarca.

    ResponderEliminar
  4. Sense solució de continuitat es va procedir a la celebració del ple ordinari del mes de març, la qual crònica correspòn fe-la a altres companys. Però no vull deixar passar l'ocasió per esmentar un fet que, potser, passà desapercebut per a la majoria, però qué a mi em resultà força cridaner.
    El fet en qüestió es produí arran de l'interpelació, per part de la regidora popular, Celia Beltrán, al regidor de cultura Josep Navarro. Demanava la sra. Beltràn explicació i justificació a les despeses que fa l'ajuntament amb motiu de la presentació d'algun llibre. El titular de cultura, com acostuma, eixí per peteneres, anunciant qué li agradaria qué Sueca acollira la presentació d'algún llibre cada setmana. Amb sorna es va enredar en una torpe emulació de Grouxo Marx, recurrint a la famosa parrafada de "la parte contratante de la parte contratante" sense saber, ni ell mateix quina cosa volia dir. Tant fou així qué el diputat nacional, Joan Baldovi, va tindre qué eixir a la palestra per a tirar-li un capot a Navarro.
    Baldoví tractà de justificar el fet amb l'excusa de qué sempre havia estat així, fins i tot (sic) quan ell governà amb els populars. Doncs no, sr. Baldovi, els hàbits dolents hi ha que eradicar-los (jo he començat per deixar de fumar) i no recaure en ells. Suport a la cultura, TOT. Facilitat per la presentació dels llibres: TOTAL. Però pagar el mantenidor en la presentació de un llibre de un autor particular: NO. Això, al meu modest parer correspòn al qué té qué treure profit econòmic, ja siga l'autor o l'editor.
    Ja sé qué és tracta d'una menudència però...... de mica en mica s'ompli la pica!!!!!

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!