Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

miércoles, 6 de marzo de 2013

LA VEU DE CENTO

Com el ball de Torrent. Així pot acabar el ple extraordinari que es celebrarà demà dijuos. I pot acabar d'esta manera perqué va a resultar força dificil explicar qué és el que mou a l'oposició a promoure una moció de censura encoberta (no m'abelleïx entrar en una baralla semàntica) doncs altra cosa no és el qué pretenen.I han triat la manera més anacrònica i estrafalària de fer-ho. És per això que augure un vertader mal de cap per el PP explicar que és el que es pretén. En resum, del que es tracta és de de retirar les competències i el sou tant a l'alcalde com al regidors. Qué com funcionarà l'ajuntament arran de la maniobra? doncs amb una mena de politica assemblearia on totes les decisions les pendria el ple. Que perqué el PP no ho explica amb pels i senyals? doncs perqué son concients de qué resultarà dificil d'entendre pels ciutadans. Qué perqué correr el risc de fer ingobernable l'ajuntament? Doncs perqué sembla qué és ara quan és compleixen les condicions per assaltar el poder per part del conservadors, ja que per a poder fer-ho necesiten un/a cabretjat/da que els recolze i ara sembla que n'han trobat un/a. Qué quin benefici pot portar al poble?. Pense que ningún. Per a mi serà pitjor el remei que l'enfermetat. És de veres que la gestió del actual equip de govern no ha estat, fins ara, per a tirar coets. Es cert que han encadenat mes errades qué encerts. No puc negar qué la supèrbia ha estat el signe d'identitat de alguns regidors. Cert es que ha primat l'obsessió per l'estalvi en detriment de les inversions. Això, per altra banda, es traduïx en una major solvència econòmica i poder presumir de ser un dels ajuntaments menys endeutats, malgrat haver-se malbaratat més del compter. Si això és bo o dolent dependrà del punt de vista de cadascú. Però algo si qué està clar i és qué Sueca no és el poble pitjor gestionat del món, qué amb uns retocs minim, en quant a persones, este consistori (qué no oblidem té la formacio que dicidiren els suecans) pot acabar amb certa dignitat, per els temps que corren, la legislatura. Després seràn els suecans qui jutgen. Tan sols és la meua opinió. Com s'ho agafarà, la ocurrència vull dir, el poble es una incognita per a mi i, malauradament, per a ells també. Ara cadascú qué faça el qué vullgua!!!

FIRMA: CENTO

2 comentarios:

  1. Com dius "Ara cadascú qué faça el qué vullgua!!! "..... jo ara vaig a fer-me'n una. No van a ser els polítics els unics que fan la mà!

    ResponderEliminar
  2. Leluia!!!!! El secret pitjor guardat del món ha vist la llum. I ha estat per boca del protagoniste, el sr. Enrique Vidal. El ex regidor d'urbanisme a vist a Deu. S'adonat de que la prosperitat econòmica del poble passa per la retirada del sou tant a l'alcalde com als regidors amb dedicació exclusiva. Junt al sou "volaràn" també les competències, passant la gestió de l'ajuntament al ple. La mesura, a més de populista i ineficaç, es tremendament perillosa i força sospitosa. Però tot i això no deixa de tenir la seua vessant còmica doncs, font ben informades, em comuniquen haver vist a cert regidor, en bicicleta, buscant al regidor rebel. Supose qué tractaria de fer-li reflexionar. Berlanga no ho havera imaginat millor.
    El fet és que permetrà que es duga a terme, amb el seu vot, el de un membre electe del consistori sota les sigles del partit socialiste i qué, fins que li fou retirada, mantingué la competència al front d'urbanisme, la desfeta del equip de gover que, legitimament, conduia, millor o pitjor, l'ajuntament. Llavors, amb la destitució al front d'urbanisme, és quan s'adona de que Sueca no podia, ni devia, permetres el luxe de pagar el sou dels regidors encara que tingueren dedicació exclusiva, tal i com ve sent habitual. Vaja els collons!!!
    Entendreu que les preguntes fluixin a boquera: La decisió de Vidal és una enrabiada?. Perqué li foren retirades les competències a l'àrea d'urbanisme?. Fins a quan durarà el seu recolzament al PP?. Quin grau d'autonomia té el sr. Vidal en eixa presa de decisió?. Es una venjança?. Si creu qué és el millor per el poble perqué no ho va fer abans, quan cobrava?. Ha trovat l'inspiració divina i ja no és socialista?.
    Com es pot veure, a partir d'ara, la rancor, l'odi, la confució seràn els sentiments qué predominaràn en les relacions entre els regidors encarregat de governar el poble. Es eixe el millor ambient per dur endavant la tasca encomanada?. En cas negatiu, qui sofrirà les conseqüencies?. A vore vindre. Anem a esperar i ja tindrem temps per a jutjar i posar a cadascú al seu lloc. Però crec necessari recordar als politics que açò no és cap joc. Qué el que van a decidir no es cap broma. Després tothom tindrà que responsabilitzar-se dels seus actes i no valdrà plorar. Segur que els actor contestarien amb un "Es politica"!!!!!!

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!