Social Icons

CAP DE NOSALTRES ÉS MÉS IMPORTANT QUE LA RESTA DE NOSALTRES.EL TOCAOUS DE SUECA

viernes, 22 de marzo de 2013

LO QUE ESPERAVEM....

8 comentarios:

  1. Hi havia d'altra eixida?. No, est clar!!!. Però compte amba la maniobra. Un alra vegada apareixen, mai han defugit, les intrigues palatines. Les candidatures, menys la de Pla, són continuistes. Potser més qué continuistes siguen direccionals i, fins i tot, dirigides. Espere que les bases del partit popular tinguen el seny qué pertoca per escollir el millor per a ells i, indirectament doncs parlem de l'oposició a l'ajuntament de Sueca, per al poble. Ens mantindrem al agüait i anirem opinant. Per això vivim a un país lliure....... o qüasi.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cento quina llengua mes afila que tens,ai senyor,senyor.

      Eliminar
    2. Anem a vore si acertem la quiniela. Pla: representa als descontents amb Ramirez. Ortola: representa a ell mateix i al continuisme. Lérida: als que Ramirez no els ha fet cap favor, i de la mà del incombustible Segarra. I els de AP?. On estàn els caciques?. Que no tenen els números?. Per això el ùnic que els queda és viure del record, i criticar pels bars al seu propi partit.

      Eliminar
    3. Tens tota la rao senyor Anonim sols dir desde aci que tingue un poc de inteligencia i trellat i miren per el poble per que si no parlem clar ala merda sen aniran.

      Eliminar
    4. Voldria puntualiçar una cosa ixos del partit que critiquem per els bars, sihhhh,callaets per que son el primers que volia colocar als familiars o que gracies al partit tenen familiars en el ayto o hospital de Riber.

      Eliminar
  2. Tens raó, Jaky tocaous. Però en defensa meua diré qué ja n'estic, com molts d'altres, fart de qué em prenguen el pel. L'opinió qué he abocat abans la faig en previsó de futures baralles que, arran de l'afició al tòpics que tots tenim, es puguen produir.
    Sovint escoltes la sobada excusa de qué no tots els politics són igual (cert); o qué hi ha molta gent honrada a la politica (cert també) i un llarg etc. Però passa qué més sovint encara el politics solen eixir-te granota. Les decepcions en politica són moneda de curs legal, llavors és ara quan hi ha que afinar la punteria per no ser demà còmplice involuntari de algún que altre politic poc capacitat. Cal obrir l'ull i tenir molt en compter qué canviar per a que no canvie res (entens el joc de paraules?) és tonteria. Quan s'opta per canviar té qué ser, en la meua modesta opinió, radicalment, sinò millor deixar el món com està. Ara bé, cadascú sap molt bé, o al menys devia saber-ho, el que cal fer. Jo tan sols opine. Altre tòpic diu que " els vells rocker mai moren" (altra cosa certa) però és convenient deixar-los a l'asil quan estàn massa gastats. Com a minim en la reserva, quietets i tapadets amb la manteta. O no?

    ResponderEliminar
  3. Si que ha fet mal el Efecte Vidal. Primer desestabilitza el PSOE, després posa l´Ajuntament en jaque, ara Ramirez va per l´aire. El més increíble és que des de la mediocritat es puga fer tant de mal i que sel traguen per a governar. Ganes de vomitar dona el vore que per un sou eixos regidors i eixe alcalde aguanten a un traidor. Vergonya cavallers, vergonya.

    ResponderEliminar

Gracies per el teu comentar!!!